reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mama Kulka szybko zleci i się doczekasz :) Dzięki póki co dopiero wczoraj użyłam feminelle, kremu nie kupuje bo mnie nie piecze mocno, rano tylko coś poczuje a potem spokój tylko tyle że mi leci. Jak to nie pomoże to będę zmuszona iść do gin prywatnie do zupełnie innego, tym razem postawie na faceta, już sobie przelukałam ich dzisiaj na środę 16 widziałam wolne terminy jak coś. Ale wolałabym nie chodzić już nigdzie.
Wiki a Ty mas jakas infekcje?

reklama
No mam nadzieje , że zleci. Jeszcze raz tyle mi zostało :)

Ja jem śniadanko a później może coś poszyje . Poduszke dla koleżanki synka zrobię na pewno i może coś wycudacze jeszcze :)

Doora wszystkiego najjj dla Ciebie;**
Mamakulka cierpliwosci i zobaczysz kruuszynke ;*
Wiki ja polecam trivagin sobie kupic i pic codziennie po jednej kapsulce super zapobiega infekcjom i leczy bo ja juz Wam pisalam ze po antybiotykach mialam straszna drozdzyce i i jak narazie jest spokoj . A antybiotyk mam jeszcze na 2 tyg tylko i konieeec bo wyleczylam ta gluupia toksoplazmoze i juz nie ma zagrozenia dla dzidzi rozumiecie ??? Uuuffff jestem taka szczesliwa,zee heeej ;*

Ola21 od poniedziałku mi się zaczęło wychodzi na to że jakaś infekcja. A w pn byłam u gin i nie widziała że coś się dzieje.

Wiem Mincia wiem nawet nie wiecie jak sie ciesze 9 miesiecy bralam to swinstwo zasrane i moje zakazenia to byly masakryczne naprawde az mi krew leciala nie raz taka mialam skore juz wrazliwa tam na dole ale ostatnio mialam wlasnie te globulki clotrimazolum, nystatyne i ten trivagin i trivagin pije do dzis i mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej ;)

Suuper Nadziejka, bardzo się cieszę.

Trivagin hmm na receptę to jest? Do picia? Bardzo okropne w smaku? Mam taki problem jak mam wypić jakiś lek, już wolę wielką tabletkę połknąć niż pić rozpuszczalne leki, ale jak skuteczne to przemyślę sobie :)

Wiki ja tez mialam ale dostałam globulki i tabletki i jak ostatnio byłam to powiedział ze ładnie to tam wygląda :)
Ale powiem Ci ze nie wiem skąd ja miałam :/ moze nad morzem zalapalam :/
A dziewczyny używacie płynów do higieny intymnej?
Ja używam z Ziaji bo mega pachną i nie uczulaja biedronkowych nie lubię cos:p

reklama
Ja uzywam iladian pregna bo jest najdelikatniejszy ale uzywalam go tez jak nie bylam w ciazy i polecam bardzo;) nie jest na recepte to takie kapsulki ze smaku nie czuc popijesz szybciutko i po sprawie;*

Do góry