reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nie powinno się myć całego ciała płynem do higieny intymnej... one mają inne pH niż skóra np brzucha. poczytaj o środowisku pochwy i tym jak żele na nie wpływają i o środowisku na powierzchni skóry reszty ciała....
ktoś niedouczony nakręcił taki program moim zdaniem...

reklama
Minka no właśnie juz samo to... skoro coś jest do mycia rąk delikatnych sfer jak narządy to lepiej trzymać się tego zastosowania...

w ogóle jestem jakaś podminowana dzisiaj... pewnie przez ten śnieg debilny :/

Ja w pytaniu na śniadanie kiedyś jak mi zabrakło płynu do mycia to normalnie na gąbkę i jazda i nic mi nie było ;) a zapytań gina jak będę

Ja nie jestem alergiczką , a od 4 lat używam płynu do higieny intymnej , zawsze .
ImageUploadedByForum BabyBoom1457521326.684673.jpg

I bioil na rozstępy magiczny produkt
ImageUploadedByForum BabyBoom1457521370.886166.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457521326.684673.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457521326.684673.jpg
    290,8 KB · Wyświetleń: 166
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1457521370.886166.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457521370.886166.jpg
    257,1 KB · Wyświetleń: 155
Ola zapytaj o to czy używanie żeli do higieny może być przyczyną trudności zajścia w ciążę. .. przed chwila przeczytane stwierdzenie...
ciekawe pod dyskusję. ..

Minka no właśnie juz samo to... skoro coś jest do mycia rąk delikatnych sfer jak narządy to lepiej trzymać się tego zastosowania...

w ogóle jestem jakaś podminowana dzisiaj... pewnie przez ten śnieg debilny :/
No właśnie widzę hehe ale powiem Ci ze ja ogólnie nerwowa trochę jestem i nieraz nam takie dni ze najlepiej żeby nikt się do mnie nie odzywał i z nikim nie chce mi się gadać na moim nieraz się wyzyje a on spokojny to mówi ze sztucznego dymu szukam haha:-D:-D:-D

Ja swojej tez zapytam...

biooli stosowałam w pierwszej ciąży i jeszcze kilkanaście innych balsamów i zwykłej oliwki a i tak mam brzuch przeorany rozstepami. ..

Minka bo człowiek nie wie sam o co mu chodzi i się nakręca. .. ja dziś od rana taka wkurzona. .. na małą nakrzyczalam nawet rano takie ciśnienie mam... ech

A rozstępy nie sa dziedziczne ze jak matka ma tk córka tez i odwrotnie? Tak słyszałam. ..
Dziewczyny w ogóle zagnieżdżanie ma jakieś objawy? ?:/

reklama
Do góry