reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej dziewczynki ;)
Test powtórzyłam rano i nadal jedna kreska, wiec czekam na @ i nowy cykl ;)
Już nie smutam ;)

Dora najlepszego! ;)

Viola rób testa! :D

Hej :)

Dorka spełnienia marzeń :*

No u mnie śniegu po pas. Juz chce wiosnę :(

Kurde tak mnie wszystko boli w nocy, że przekrecanie na bok jest uciążliwe. Ale dla dzidzia warto. Dzisiaj rano oglądałam foty na forum tych co urodziły i tak już tęsknię do mojego dzieciaczka, że szok. Jeszcze Wy mi swoje wysyłacie na snapie i juz nie mogę doczekać się do porodu. To co ze będzie bolało :)

Wiki krem tez pomaga a jak masz glubulki feminella to w polaczeniu pewnie da rade.

Viola Ty dziadowko! Rób test jak wrócisz z roboty! Weź sobie dwa i rano powtorzysz. Bo szaleju idzie dostać. Ostatnia jesteś na te chwile i nie możesz dobrej passy przerwać :)

Faceci tak mają :p

Nuśka dobrze, że już nie smutasz :) szkoda tylko, że w tym miesiącu tak mało dobrych wiadomości ciążowych.
Viola no musisz być w ciąży bo nam się skuteczność psuje i tabelka ciążowych nie rośnie

Juz dziewczyny cicho cicho :D zrobię jak wrócę z pracy ok?? Test juz w torebce czeka ;)
Sama jestem ciekawa wyniku ale i tak jakos nie mogę uwierzyć żeby się udało...

Mama Kulka szybko zleci i się doczekasz :) Dzięki póki co dopiero wczoraj użyłam feminelle, kremu nie kupuje bo mnie nie piecze mocno, rano tylko coś poczuje a potem spokój tylko tyle że mi leci. Jak to nie pomoże to będę zmuszona iść do gin prywatnie do zupełnie innego, tym razem postawie na faceta, już sobie przelukałam ich dzisiaj na środę 16 widziałam wolne terminy jak coś. Ale wolałabym nie chodzić już nigdzie.

Uciekam się do pracy zbierać, chociaż baaardzo mi się nie chce ;p
Nie mogłam w nocy spać, o 2 wymiotowałam ;/,albo się czymś zatrułam, albo jelitówka ;/ a dzisiaj w pracy do 24 jestem ;/
Miłego dzionka Kobietki ;*

reklama
Hej laski :) dopiero wstalam z ciężkim sercem ale trzeba ;)
Dora wszystkiego najlepszego kochanie :*
U mnie wczoraj jak wracalam pracy tak sypal snieg ze szok dojechalam dk Wrocławia sama ciapa i teraz deszcz i tez ciepło ja we Wrocławiu widziałam tak naprawdę w tym roku ze dwa razy śnieg ponoć po 20 ma sie robić ciepło :)
Trzymam kciuki za dwie kreseczki :)
ciekawe co u mnie w tym miesiącu
Bez śluzu to ciężko mi wiec kochałam sie wtedy kiedy bolal mnie brzuch bo przeważnie na owulke o sutki itp a w tym miesiącu tylko brzuh mocno bolal
Laski nie wiem czy robić te hormony czy nie okres Zawsze był ok owulka niby tez badanie dopochwowe tez ok
Kiedy można robić hormony tak naprawdę sa jakieś objawy itp ze moze jest ich za malo czy cus?
Bo estrogen odpowiedzialny jest za owulacje a progesteron
za zagnieżdżanie z tarczyca na pewno wszystko mam ok a prolaktyna za ci odpowiada? :)

Do góry