Kochanie a ile jesteś przed okresem jak juz jest termin to na pewno test wyszedł dobrze przecież okres sie może spóźnić ja nieraz mam tak ze mam co do dnia a raz mam tak ze potrafi sie tydzień spóźnić ..raz robiłam test na dzien okresu i byla jedna a okres dostalam po tygodniu
na pewno by juz druga blada byla i mi gin mówił ze test nie wazne o której godzinie sie robi ..ja mam kalendarzyk ale nawet na niego nie patrze sama czuje po sobie kiedy mam owulke a kiedyś mialam w połowie cyklu sluz przezroczysty z takimi niteczkami czerwonymi przestraszylam się z moim ale wyczytałam ze tak może być na owulke. .. nie chce pisać tak bo wiem ze masz nadzieje ale lepiej się nie nastawiać ja raz dalam w owulke i głupia myslalam ze odrazu zajde i dupa
za bardzo sie nastawilam wtedy
Co do tabletek to bralam naraya miesiąc i odłożylam bo mi się dziecka zachciało
to je się bierze miesiąc bez przerwy bo 4 ostatnie tabletki to puste hormony zeby kobieta nabrala nawyku to po odlozeniu 4 dni pozniej przyszło krwawienie z odstawienia i normalny cykl mi się zaczal jaki piękny mialam a sluz płodny to mialam zajebisty jednym słowem
ale to zależy kto ile bierze i cykl moze sie uregulowac a nie musi
Siedzę w wannie niedawno wróciłam z pracy dostaliśmy mały kosmetyki i wypłatę dwa dni wcześniej
dobranoc :*