reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry Kobietki ;*
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ;)

Mój M już rano sms-ka pisał, bo niestety w domku go nie mam ;( może na weekend wróci ;)

@ dalej nie ma, ale ani się nie nastawiam, ani ie testuje ;p
Mam w domu testy pepino ale chyba jakiś inny sobie kupię jeśli dziś @ nie przyjdzie, jakoś tym nie ufam ;p
Chociaż też nie wim czy nie poczekam np ze 2 dni, bo może mi się @ tylko przesunął ;/

tatinka, dora032 ściskam mocno i głowa do góry ;* nowy cykl jest wasz! ;)

viola150 czuje się hmm chyba normalnie ;p tylko humorki mam, wczoraj w pracy byłam nastawiona bojowo, później tak mi się humor poprawił, że płakałam ze śmiechu, a jak już szłam do domu to mi się panika włączyła ;p

reklama
Hejo dziewczynki ja wczoraj Was po pracy poczytałam ale byłam taka padnięta ze nie dałam rady nic naskrobac wstałam dzisiaj o 11.30 myje głowę ogarnę się i znowu do pracy :(
Tatinka wszystkiego najlepszego ;* :*
Wiktoria ja Jeszcze nie trafiłam na taka jedze w ogóle wole chodzić do faceta bo sa lepszymi ginekologami :)
Raz jak bylam na cytologii w grudniu u baby to pytalam.ja o ciążę itp a ona a kto Pani to dziecko wychowa pani młoda jest ja się tak patrze ?:/ i mówi nue szukaj problemu jak go nie ma a na twoim miejscu albo bym jej nawtykala bo ja jestem taka ze sobie nie pozwole i juz bym do jedzy nie poszla
Jak tam laski humor? :) aaa wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta życzę nam wszystkim 2 kresek w tym roku :* :* :*

Dzień dobry.
Ale dzis u nas piekna pogoda i pachnie wiosna :)
Dziewczyny szkoda ze te malpy przyszly ale idzie wiosna wiec wszystko budzi sie do życia wiec cudowny czas na zajście w ciazy czego wam zycze z okazji dzisiejszego święta.
My juz dostalysmy kwiatki od mojego brata a z mezem to nawet sie rano nie widzialam.... duzo pracy ma. Nawet nie ma czasu zadzwonić.

My juz po spacerku. Dzis naprawdę u nas super dzien

Załączniki

• 1457435460822.jpg
    1457435460822.jpg
    99,8 KB · Wyświetleń: 66
Mariola hej bo się jeszcze nie poznalysny:)
Laski ważne jest przyjmowanie kwasu foliowego przed ciążą? Bo inne nie przyjmują przed a inne mówią żeby brać w trakcie starań :)?
Ja niedawno brałam ale raz wzięłam a raz nie;-) ;)

reklama
Moja ginka twierdzi ze nie powinno sie brać witamin ciazowych jak se nie jest w ciazy i wstarczy zwykły kwas foliowy

Do góry