reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
tatinka..............33........2............08.03
MałaMi90..........26........2.......ok.13.03
Minka23............23........1.......ok.16.03
CzarnaMadzia....24........2............20.03
Ola 21-1995.......21.......1........ok. 21.03
Myszuniapp..... 29........3.............26.03
Wiiktoriiaaa.......24........1............31.03
Dora032............32.......,2............05.04
Aniaa_H............23........1............06.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Testować! :)

To zła passa odczarowana, padło na mnie, reszta ma mieć dwie kreski.

wszystkiego naj kobietki!!!niech wam wszystkim sie spelnia marzenia!!!

dora bardzo mi przykro:(:(ale glowa do gory i dzialac dalej!

anka czytalam co robisz przed snem i moge przybic z toba 5:)ja przed snem caluje swoje cudo po stopkach smierdziuszkach i patrze na niego jak sobie spi.tez jestem zakochana po uszy i boje sie ze jak bedzie starszy to bedzie uciekal od tych moich buziakow!:)

moj maz mnie dzis obudzil zeby zlozyc zyczenia i uciekl do pracy ale mamy wieczorem cos fajnego zrobic:)z reszta mamy dzis rocznice poznania;)

u mnie @jeszcze nie przyszla ale boli brzuch a sluzu mam ze plywam i ciagle mysle ze to juz..ech.

niuska viola niech dzis bedzie szczesliwy dzien dla was:)ja testu nie robie dzis..chce czekac bo jest jeszcze wczesnie a dzien dlugiiii

Violcia no jak przy stanie zapalnym się starać, wyjdę wcześniej do pracy to pójdę do apteki po globulki.
Dora :* nie smutaj, trzeba dalej się starać.

Tatinka wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet, jak i Waszej rocznicy :):)
Dora przykro mi, ale się nie załamuj.
Viola może będą dwie kreseczki :)

dziekuje dziekuje:)
minka z tym sluzem to u mnie jest roznie,czasem jest przed a czasem go nie ma wiec nie nastawiam sie..

Kochane jesteście :) Nie mogę się załamać bo muszę do pracy iść i tryskać energia i dobrym humorem. Wieczorkiem czekam na dobre wieści od Was.
Buziaki lecę:)

reklama
Do góry