Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Tatianka :* * ;*
Kurcze co jest z tą @ no niech któraś ma II krechy
Kurcze co jest z tą @ no niech któraś ma II krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia, jak wkleiłaś tabelkę, to zawału dostałam, że się wpisalaś w ciążowe, i już z bijącym sercem CIę tam szukałaaam! Już miałam scenariusz, że zrobiłaś test i ciąża, ajj...Testować!
To jest ciekawe właśnie, że wczoraj nie zauważyła, że jakaś infekcja się wdarła? A może przez te jej badania tak?Minka bo leci ze mnie i mam takie czerwone. Kurde a wczoraj ona nic nie widziała jak badała? Wrr
Ojjjj Violcia, Violcia... ^^ nic nie mówię, aleeeeeee zrób ten test, coo?!Mamakulka narazie ani widu ani słychu wczoraj wieczorem sprawdziłam patyczkiem tam w środku i czysto. Teraz jakies wzdecie mam bo brzuch jak napompowany i boli ale nie jak na @..
Dorcia, kochana... Nic to, kolejny cykl, kolejne szanse ;* nie przejmuj się, działamy dalej!Mój M pamietał przysłał rano życzenia sms. Wróci dopiero w piątek, wiec może kwiatuszka wtedy dostanę.
Poza tym nie tylko on pamietał o 8. 03 Jędza tez nie zapomniała o terminie i przylazła.
Tatinko, wszystkiego dobrego dla Was na tę rocznicę poznania! A to co robicie z ANią z Waszymi dzieciaczkami, to zrozumiałe. tez bym tak robiła, ah...!wszystkiego naj kobietki!!!niech wam wszystkim sie spelnia marzenia!!!
dora bardzo mi przykroale glowa do gory i dzialac dalej!
anka czytalam co robisz przed snem i moge przybic z toba 5ja przed snem caluje swoje cudo po stopkach smierdziuszkach i patrze na niego jak sobie spi.tez jestem zakochana po uszy i boje sie ze jak bedzie starszy to bedzie uciekal od tych moich buziakow!
moj maz mnie dzis obudzil zeby zlozyc zyczenia i uciekl do pracy ale mamy wieczorem cos fajnego zrobicz reszta mamy dzis rocznice poznania
jejku.... przykro mi. Ale też głowa do góry, "i płynie się dalej, i płynie się daleeeej!"dora dolaczylam do ciebie.@ przyszla.
reszta ma miec wiec dwie kreski!!!
Aż mi się łezka w oku zakrecila. To jes proroczy sen. Zobaczysz będziesz miała uroczą blondyneczke. Trzymam za to kciuki.MINKAAA, a do Ciebie to mam drukowanymi krzyczeć, żebyś mnie usłyszała? ;D co z tym Twoim brzuszkiem, co? Dolega CI coś poza nim? ;**
Mamakulka, ale warto odczuwać takie uroki ciąży, cooo?
A ja Wam powiem, że rano znowu ryczałam. M.dziś miło mnie obudził też, wycałował, dał kwiatka i pojechaaał do pracy. I trzymałam język za zębami, bo miałam taki piekny sen, że jak tylko pojechał to wybuchłam płaczem. Śniło mi się, że siedzielismy na tarasie w naszym wymarzonym domku, piękny ogród, a w ogrodzie mała blondyneczka się bawi, taka podobna do niego, nasza upragniona córeczka. A my szczęśliwi, uśmiechnięci, ja znów w ciąży z wielkim już brzuchem, synek w drodze, M. siedzi i aż pała miłością do nas wszystkich, bawi się z małą... Aż teraz mam łzy w oczach.
A tu ani nie zanosi się na budowę, ani na ciążę żadną, a co dopiero drugą, eh..