reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka :* Dora :* wredna malpa!!! <tule>
U mnie @ nadal nie ma, dzis mi druga kawa nie podeszla i wylalam pol ale to juz może moja podświadomość świrować wiec ja staram się byc normalna i czekam... Co najmniej do jutra bo juz byly cykle ze mi się @ spozniala o dwa dni a ja test robiłam i potem łzy... :(

reklama
Bo ta Justyna co wam wspominałam to termin miała na 6 marca i wczoraj o 22 jest właśnie odszedł ten czop ale narazie nie boli ją brzuch :) jej mąż jest w pracy na drugiej zmianie i mówi mi że jak coś ja z nią pojadę, a on dojedzie bo pracuje obok szpitala :D z pierwszym dzieckiem odszedł jej jak jechała na porodówke :)

Mi odszedł kilka godzin przed porodem:)

Moja tesciowa jak tak steskniona za wnuczka ze mimo ze nie widziala jej pół roku to od dwoch tygodni jest w polsce i zadzwonila raz!

Kasiu ja nawet nie wiem kiedy mi odszedl hehe. W nocy poszlam siku i po kilku znowu mi sie zachcialo siku to poszlam i jak sikalam to wody zaczely mi odchodzic a po chwili dopiero skurcze dostalam.
Czop to nawet dwa tyg przed moze odejsc.
No to faktycznie Aniu bardzo się stesknila......

reklama
Uffff, przeczytalam wszystkie posty :-)
Hello laski, wszystkiego Najlepszego, a wszystkie wiemy co Najlepsze ;-) :-*
Tatinka, Dorcia szkoda kurcze ... Grunt to dzialac dalej, kwiecien to tez fajny miesiac na testowanie. Ja testowalam 6 lat temu 04.04 w Wielkanoc.
W koncu sie uda, tylko jak widac ktos tam tego pilnuje i nie chce zrobic zebysmy wszystkie naraz zaciazone byly.
No to Viola z Nuska, w Was nadzieja. Zrobcie to dla nas wszystkich, niech sie okaze, ze w brzuszkach babelki nosicie.
Minka, jak nie zapomne to zrobie fotke, ale nie ma na co patrzec, wygladam grubo, a nie ciazowo :p
Dzisiaj od rana bolala mnie jedna piers, ciagle, bezustannie, ale juz przeszlo :)
Anka, ale fajna pyyyzka ;-)
Wiki, jeju... Co to za dramat? Jak ta baba mogla Cie tak traktowac??? Skad ma te pozytywy??? Brrrr!!!!

Do góry