reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka :* Dora :* wredna malpa!!! <tule>
U mnie @ nadal nie ma, dzis mi druga kawa nie podeszla i wylalam pol ale to juz może moja podświadomość świrować wiec ja staram się byc normalna i czekam... Co najmniej do jutra bo juz byly cykle ze mi się @ spozniala o dwa dni a ja test robiłam i potem łzy... :(

reklama
Bo ta Justyna co wam wspominałam to termin miała na 6 marca i wczoraj o 22 jest właśnie odszedł ten czop ale narazie nie boli ją brzuch :) jej mąż jest w pracy na drugiej zmianie i mówi mi że jak coś ja z nią pojadę, a on dojedzie bo pracuje obok szpitala :D z pierwszym dzieckiem odszedł jej jak jechała na porodówke :)

Mi odszedł kilka godzin przed porodem:)

Moja tesciowa jak tak steskniona za wnuczka ze mimo ze nie widziala jej pół roku to od dwoch tygodni jest w polsce i zadzwonila raz!

Kasiu ja nawet nie wiem kiedy mi odszedl hehe. W nocy poszlam siku i po kilku znowu mi sie zachcialo siku to poszlam i jak sikalam to wody zaczely mi odchodzic a po chwili dopiero skurcze dostalam.
Czop to nawet dwa tyg przed moze odejsc.
No to faktycznie Aniu bardzo się stesknila......

reklama
Uffff, przeczytalam wszystkie posty :-)
Hello laski, wszystkiego Najlepszego, a wszystkie wiemy co Najlepsze ;-) :-*
Tatinka, Dorcia szkoda kurcze ... Grunt to dzialac dalej, kwiecien to tez fajny miesiac na testowanie. Ja testowalam 6 lat temu 04.04 w Wielkanoc.
W koncu sie uda, tylko jak widac ktos tam tego pilnuje i nie chce zrobic zebysmy wszystkie naraz zaciazone byly.
No to Viola z Nuska, w Was nadzieja. Zrobcie to dla nas wszystkich, niech sie okaze, ze w brzuszkach babelki nosicie.
Minka, jak nie zapomne to zrobie fotke, ale nie ma na co patrzec, wygladam grubo, a nie ciazowo :p
Dzisiaj od rana bolala mnie jedna piers, ciagle, bezustannie, ale juz przeszlo :)
Anka, ale fajna pyyyzka ;-)
Wiki, jeju... Co to za dramat? Jak ta baba mogla Cie tak traktowac??? Skad ma te pozytywy??? Brrrr!!!!

Do góry