reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiktoria dobrego gina to ze świeca szukac. Ja jeszcze nie zlazłam. Ostatnio stwierdziłam że nie pójdę do żadnego już nigdy. Mój m się śmiał, że urodzę na miedzy...z akuszerką.
Plus jest taki e wam te skierowania dała, jakiś początek jest

Aniu H ja tez uryczana zdrowo, dzieki Tobie:)
Właśnie sobie zdałam sprawe, że będę miec zapuchniete oczy jutro...

reklama
Wszystkiego dobrego dziewczynki [emoji14][emoji1][emoji3][emoji8][emoji4][emoji172][emoji170][emoji179][emoji173]️
Wiki biedulko zmień ginekologa :-(
Anette kontynuj badania , i leczenie i bedzie dzidzia zobaczysz !
Ja dziewczyny cierpię na bóle krzyża masakra :-( mdlosci zniknęły :-)
Wczoraj byłam w kinie na tym nowym filmie z dicaprio , cudowny , ja mu daje jeszcze jednego Oskara ! Tyle ze płakałam na całym filmie prawie :-( i film jak dla mnie nie poniżej 16 lat .
Ale jestem głodna , ciekawe czy moj nie zapomni o dniu kobiet hahaha :-D miłego dnia moje kochane

Dzień dobry :****
Wszystkiego najlepszego !! Niech posypią się pozytywne testy :***
Dziś Nasze Święto, więc czekamy ładnie aż nasi mężowie przyjdą z kwiatkiem :p
Wiki Ja bym zmieniła na Twoim miejscu lekarza, chodziłam kiedyś do lekarza,który na wszelkie pytania odpowiadał opryskliwie.Musiałam Go zmienić :)

Wszystkiego najlepszego kobietki !

Załączniki

• 1457416499764.jpg
    1457416499764.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 50
Aniu H Ty jesteś tak bardzo pozytywną osobą☺ że po przeczytaniu tego co piszesz to się usmiecham do tabletu☺
Ja swojego gin nie zmienie no chyba że przestanie już przyjmować bo on wtamtym roku na emeryture poszedł już. W szpitalu pełni jeszcze funkcję ordynatora do poki nie znajdzie kogos na swoje miejsce. Jak już nie bedzie przyjmował to chyba zapisze się do jego syna bo też jest super lekarzem, w ciąży miałam przyjemność być na jednej wizycie u niego, później on mi też cesarke robił.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!:)
Czekam na wasze pozytywne testy kochane:D

A co do lekarzy.... to spotkałam niezłego wyłudzacza w prywatnej klinice endokrynologicznej. Kazał mi przy każdej wizycie kolejne badania robić (oczywiście tylko w swoim laboratorium). Każda kolejna wizyta kończyła się coraz gorszą diagnozą... Kiedy wydałam już 3 tysiące na badania i jego wizyty i usłyszałam że jeszcze nie wie co mi dolega i muszę kolejne w chu* drogie badanie zrobić... Wkurzyłam się i już nigdy moja noga u niego nie stanęła.
Poczytałam sobie później w necie opinie na jego temat... Wszystkie babeczki przeżyły dokładnie to samo co ja.
Zdiagnozował mi raka piersi, raka szyjki macicy, bezpłodność pierwotną, niedrożne jajowody...
Prawidłowa diagnoza to PCO - Przy czym zostało to zdiagnozowane na pierwszej wizycie u mojego kochanego profesora Sawickiego (Warszawa). Jeśli dziewczyny mieszkacie w Wawie czy w okolicach, mogę go z czystym sumieniem polecić. Tani nie jest, ale facet jest po prostu niesamowity!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również życzę wszystkiego najlepszego :) :*

Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Zobaczę jeżeli mój zdecyduje się na to badanie to pójdziemy może prywatnie do niej i zobaczymy czy za pieniądze i mężczyźnie będzie miała inne podejście, jeżeli nie będzie mi się nadal podobało to zmienię lekarza, póki co do żadnego się nie wybieram.

Miłego dnia :*

Do góry