reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
haha rosol:)hm nie ma to jak dobry rosolek!!:):)
ja sie obiadam caly dzien czekolada,jest mi juz cholernie niedobrze ale chodze i tu kawalek i tam kawalek!
w ciazy pamietam jak mialam straszna ochote na kabanosy i fast foody!!raz nawet s musial jechac do tesco o 23 mi kupic kabanosy:)na szczescie faza minela i pozniej juz jadlam normalnie bez zachcianek!

oj minka dziekuje ale chyba mam dosyc na dlugo czas!!:)kupilam dzis dwie i prawie cale zjadlam..no chlopaki podjadali troche ale reszte ja wciagnelam i teraz zaluje:/

ja to bym zjadła tak z kilogram tej czekolady co Anette wrzucała :D sport biały. .. ambrozja... a tak to słodyczami gardze :D nawet cola mi nie podchodzi... a w pierwszej ciąży tylko cola i chrupki serowe :p

ojjj z kurczaka mam tylko cycki. .. i ani marchewki jednej w domu hahahah to lipa a nie rosół :p
ale to całkiem dobry pomysł żeby zakupić co trzeba i ugotować :D
ale ja wolę jak on nie gotuje :p

Ania jeszcze troche musisz poczekac:)
Co teraz zajadasz?:) sledzie i lody nadal?:) czy nadal kielbache:)? Ja ostatnio jadlam wiejska kielbaske z jelenia, to znaczy zjadlam byla mega dobra, ale jak mi powiedzieli ze to z biednego jelonka to automatyvznie byla juz nie dobra:)
Minka kiełbasa króluje hehe
dziś była u nas tesciowa mojego brata i powiedziała że wygladam na chłopaka bo ładną mam twarz a z Tosia byłam brzydka hehehe

reklama
Życiowa ja do konca trzeciego miesiąca to praktycznie jadlam tylko chleb z serem żółty heh. Od mięsa i ryb mnie na kilometr odrzucalo heheh.
U mnie też dzisiaj wczorajszy rosół. Uwielbiam

Do góry