Mam nadzieję, że jakoś Wam normalnie napiszę tego posta, bo jestem uryczana. Oglądałam Sweet November, i od połowy płakałam. Z filmu i z życia.
Link do: Serce do zjedzenia
Link do: Serce do zjedzenia
A proszę bardzo
) Niedawno otworzyłam, i staram się co dwa tygdonie dodawać nowe przepisy
A wiadomo jak to jest z małym ząbkującym dzieckiem...
CzarnaMadziu, zapisałam w ulubionych, trzymam i nie puszcze, bo blog świetny! Jedzenie przecudne, i ja również skorzystam z przepisu
Ja nic nie czuje ani na okres ani na jego brak ;p chociaż jestem prawie pewna, że nic z tego ;/ a najgorsze jest to, że w tym miesiącu w okolicach tych dni (według moich obliczeń) Mojego mężczyzny nie będzie w domu ;(
Nuśkaaa, jest jeszcze to PRAWIE, i tego się trzymajmy! Nie ma @, nie ma skreślonej ciąży ;**
Ja testu nawet w domu nie mam
zobaczymy do jutra i jakby co jestem na popołudnie w pracy to sobie wezmę i będę miec na środę najwyżej
Violcia Pani Farmaceutka to przynajmniej ma pod ręką , haa! Nie będzie małpy. Nie będzie. Nie będzie. Nie będzie...!
Zrobię badania dopiero dopiero lipcu.. euthyrox biorę codInnie rano 30 min przed posiłkiem... Tak bym chciała te 2 kreski..
Mam też nadwagę może tu jest problem... dlatego nie ma ciazy
już sama nie wiem. Czuję się taką rozbita prEz to wszystko
Nadziejo, bierzesz odpowiednio Euthyrox, chwalę CIę - i tak na dzień dzisiejszy i wczorajszy nic więcej zrobić nie mogłaś - tylko brać regularnie lek. Nadwaga nie jest sama w sobie problemem jak pisały dziołszki już. Ja też do szczupłych nie należę, mam sporą nadwagę, ale z drugiej strony ja mam szereg innych problemów, więc tam dupa ze mną. Mam nadzieję, że już teraz CI się udało!
Kasia nadal duzy
az sie boje
Minka, bo Ci pierdykne. Miałaś zrobić testaaa! Sprawdzić czy wcześniej w cyklu nie zaszłaś! Kto to wie?! Brzucha pokaż też na snapie czy nadal jest taki!
nadzieja wiem jak sie czujesz
niestety sa czasami takie dni ze wszystko wydaje sie beznadziejne:/
zrob cos fajnego dla siebie!zjedz moze cos pysznego albo zrob sobie dluga kapiel,zadbaj o siebie bo nikt cie tak nie rozpiesci ani nie zadba jak ty sama!
masz tam jakies kolezanki?moze wybierz sie na zakupy do kina?kochana nie zadreczaj sie bo to niestety samo sie nakreca,im wiecej o tym myslisz tym bardziej wydaje sie do bani!!
wyluzuj zrelaksuj sie,@ nie przyszla i moze juz nie przyjdzie!zrob sobie drugi test albo poprostu poczekaj cierpliwie a bedzie co ma byc!jezeli bardzo chcesz dzidzie to bedzie tylko musisz niestety czasami troche poczekac bo los czasami nam troche te plany psuje ale w koncu sie usmiecha i da nam to czego tak bardzo chcemy!!
glowa do gory usmiech prosze, bo jak ma to byc ten dzien w ktorym sie dowiesz ze bedzie maluszek to musisz sie usmiechac od ucha do ucha kochana
Tatinka, POPIERAM RĘKAMI I NOGAMI! <3
Dziękuję wam dziewczyny. Jesteście super fajnie że do Was przyszłam :*
My też się cieszymy,
Nadziejo ;* Bo jesteśmy zajebiste, no jak nie jak tak!
Ja tez testu nie mam jak @ nie przyjdzie to wtedy kupię. Wczoraj miałam takie bóle jakby się miało zacząć a dziś jest normalnie. Staram się nie nakrecac i czekam do jutra.
Dorcia, ale się nie zaczęło, na szczęście, więc do jutra czekaj, a po jutrze test pójdzie w ruch
Cześć kobietki :*
Witam nowe dziewczyny na forum
Ja dziś czuję się w miarę dobrze, idziemy za godzinkę na spacer, świeże powietrze zawsze dobrze działa na humorek
Jesteście takie piękne na snapie :****
No właśnie, Pięknaaa Ty Pani Wiosno! <3 Jak spacer się udał? Nad morzem pięknie, co?
Witam laski moje i te nowe również
;*
A nie odzywam się kochane bo cały dzień prawie spałam, aż wstyd . Dopiero wstałam zjesc i wypic herbatke
Nadziejko, a Ty to musisz spać za dwoje, więc zostaje CI to wybaczone. Amen!
Ania nie chce zaśmiecać na razie tabelki (ps. Jak ty ładnie śpiewasz :* )
Anetttuś, nie zaśmiecasz, tym bardziej po dalszych postach co juz wiadomo, staracie się na powrót, więc proszę mi się wpisać do tabelki szybciutko! ;*
PS ---> ja ŁADNIE? oszalałaś kobieto, jestem totalne beztalencie ;D darłam morde tam ;D
Hej wam i witam nowe kolezanki przepraszam ze nic nie pisze ale okropnie sie czuje ciagle wymiotuje wszystkie zapachy mnie draznia ze caly czas musze miec nos zasloniety juz maz mi kupil maseczke na twarz taka jak na budowie nosza he he
Mamakulka u mnie maz liczy na syna
Wczoraj dla tesciowej powiedzielismy to bardzo sie ucieszyla i powiedziala ze moze w koncu u nas spelni sie jako babcia bo z Lila nie miala szans bo tylko na wakacje do polski przyjezdzalismy to corka do niej z dystansem podchodzila bo praktycznie jej nie zna.
Wczoraj tez maz zaczal mowic do Lili ze bedzie miala rodzenstwo a ona nie wierzy mowi ze jak bede miala brzuch wtedy dzidzia bedzie teraz nie ma
Wizyte mam dopiero 31 i to do innego lekarza belga wiec slabo to widze ,nie wiem czy umawiac sie na prenatalne w polsce czy wogole zdarze przed 14 tygodniem .
Dziewczyny czekajace na @ a raczej jej brak trzymam mocno kciuki aby sie udalo !!!
Dzwonku mój kochany, martwiłam się o Ciebie co i jak! ;* mąż niech dba o swoją żoneczke w stanie błogosławionym! Nawet maska na twarz może być wyrazem miłości ;D biedactwoo.. ;*
Wiadomo, że babcie zawsz chcą rozpieszczać wnuczęta, więc jeśli będzie miała mozliwość mieć Was juz blisko, to cieszy się podwójnie
Lili zobaczy brzuszek to będzie głaskać braciszka/siostrzyczkę!
Dzien dobry dziewczyny stare i nowe
Ja dziś byłam z bratowa i z bratanica u dentysty i ona niepelnosprawna nie rozumie co sie z nia dzieje i tak się jej naszarpalam ze aż miałam taki brudno krwisty śluz... teraz juz jest czysto (nawet skorzystałam z waszej metody na patyczek i w środku czysto) ale brzuch mnie boli. Wzielam nospe i leze ile sie da przy tym moim dziku
męża jeszcze nie ma więc musimy jakos dac rade.
Anko, to weź uważaaaaj, odpoczywaj, leż...! Zresztą co ja CI mówię, Ty już wiesz co masz robić ;*
Póki co pół roku starań i nic
pierwszą ciążę poroniłam :'( ciężko to przeżyłam. z drugiej ciąży mamy naszą kochaną Lilly. Ale marzy nam się kolejny maluszek.
Myszko, bardzo mi przykro, że poroniłaś. To zawsze ciężki temat. Ostatnio dla naszej Mariolki, która już pisała Ci, że również poroniła. Jesteś kolejnym przykładem, że nie wolno się poddawać i dążyć do celu, bo wreszcie się go osiągnie, tak jak Wy osiągneliscie Lili. I z drugim się Wam uda
Zyciowa a ja mam rosol
wpadaj to Ci dam
z domowym makaronem nawet
Minka, a jutro będzie pomidorowa?
mówiłam, że Cię zabieram na siostrę, której nie mam? Bedziesz mi gotować, ot co!