reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nic nadzwyczajnego się nie działo :) po prostu czułam się jak zwykle i nic nie zauważyłam. Później jak juz dowiedziałam się o ciazy to parę rzeczy bym znalazła ale nie znaczących. Test robiłam 9 dni po terminie okresu a jakieś półtora tygodnia później zaczęły się objawy ciąży wiec i tak bym się dowiedziała :)

reklama
Nic nadzwyczajnego się nie działo :) po prostu czułam się jak zwykle i nic nie zauważyłam. Później jak juz dowiedziałam się o ciazy to parę rzeczy bym znalazła ale nie znaczących. Test robiłam 9 dni po terminie okresu a jakieś półtora tygodnia później zaczęły się objawy ciąży wiec i tak bym się dowiedziała :)
No to widać ze kazda kobietka inna jest:)

Powiem tak. Zazwyczaj się doszukiwalam objawów i w ogóle co się nie działo to na pewno ciaza według mnie była mimo że się nie staralismy a jak naprawdę zaszłam to nic nie widzialam ;)

reklama
Witaj Olu!

Życiowa, zdolniacha ;*

Dalej, dziewczyny, bądźcie w ciąży, trzeba utrzymać trend, że przynajmniej raz na dwa tygodnie pozytywny test :) Trzymam kciukasy mocno! ;****

Ja już spadam znów na kwiecień w tabelce. Ah. Depresja moja trwa nadal, ale jakoś się trzymam. Dziękuję Wam, Dziewczyny, że jesteście <3
Zamawiam testy owu. Wydawało mi się, że coś się jednak działo w kierunku owu w tamtym cyklu, więc sprawdzę testami w tym nowym czy miałam rację. I tak mi się nie śpieszy, ale do lekarza i tak pójde, jeśli wyjdzie, że brak owu to będzie trzeba wdrożyć leki. I my z M.stwierdziliśmy, że bez spiny. Będzie to super, nie to mamy czas. Teoretycznie... Bo praktycznie to wiecie jak jest... Ale sobie dietę zrobiłam, M.możliwe, że zmieni pracę na taką, o jakiej marzył, a jeśli nie wyjdzie, to pomyślimy o zagranicy. Już byliśmy i nie wyszło, ale przynajmniej pierwsze koty za płoty :)
Anettko, a Wy jak, nadal trwacie w postanowieniu odpuszczenia? Czy będziesz robić testy owu?

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
Dora032............32.......,2..........08.03
tatinka..............33........2..........08.03
MałaMi90..........26........2......ok.13.03
Minka23............23........1......ok.16.03
Aniaa_H............23........1............06.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Aneczko, pytanie do Ciebie - ile cenowo miesięcznie wychodziła CIe kuracja Clo i Dupkiem?

Do góry