reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej :-)

Dora, ściskam mocno!

U nas ok, Ada to mały nygus. Awanturnica i złośnik, ale też i największy słodziak [emoji7]

Ja już zapomniałam jak to było w domu siedzieć. Na szczęście za 3 tygodnie wakacje [emoji23]

reklama
India ja póki co nie ogarniam jak można po roki nie siedzieć. Wiem ze są państwa gdzie ten macierzynski jest krótszy jeszcze ale no nieee. I hak pisałam ja bym gorzej to zniosla niż Wiki.

Ksenia ale ogólnie chyba strzal w 10? Lubisz to co robisz. Tzn takie mam wrażenie.

A jak juz tu zajrzalyscie to zapytam ktore prezenty na roczek się sprawdziły a które porażka? Bo mama mestuje co jej kupić a ja zwyczajnie nie wiem.

Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...

Lafantynka my tu wszystkie naturalnie zaszlysmy Także nie pomożemy Spokojnie Pozytywne myślenie i będzie ok Trzymam kciuki

Dużo się u każdej pozminialo Dla mnie czas spędzony w domu z Frankiem był super.
Od wczoraj w pracy Jakoś zlecialo ale tesknilam Jak wróciłam do domu to było oblężenie piersi Najpierw Franek z pół godziny na cyckach wisiał Dopiero mogłam coś zjeść Dziś na popołudnie idę Franek teraz tankuje i gotuję obiadek

Co do dalszych planów to się nie zabezpieczamy.
Wiem chyba upadlam na głowę ale ... czekam na dwie kreski
Która się dołączy do drugiej raundki ;)
Serio to co ma być to będzie

Dora, róbcie róbcie, ja już dwie rundki zakończyłam, więc się nie dołączę, ale będę trzymała kciuki :-)

Ten powrót do pracy tylko się wydaje taki zły - o ile ma się dobrą pracę, do ktorej chętnie się chodzi. W przeciwnym razie nie jest tak kolorowo.
Ale ja przeżyłam dwa razy, i przy Radku musiałam jeszcze wcześniej wrócić. Do wszystkiego człowiek może przywyknąć, trzeba tylkk mieć odpowiednie nastawienie :-)

IMG_2479.JPG
IMG_2362.JPG

Załączniki

• IMG_2479.JPG
    IMG_2479.JPG
    247,9 KB · Wyświetleń: 649
  • IMG_2362.JPG
    IMG_2362.JPG
    211,6 KB · Wyświetleń: 652
reklama
Do góry