reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki graco mirage, 7 kilo zwrotną lekka i składa się jedna Ręką. Wózek w niej zakupy z biedronki, czasem naprawdę duże i działa xD

Chyba 200 zł kosztuje...
No właśnie dopatrzyłam się u Ciebie, że Graco, u Magdy nie widac na zdjęciu firmy. Jeden mi zwiał za 130 mało używany teraz był drugi alw jest w tak brzydkim kolorze, że mimo że nie ma co wybrzydzać to chwilę poluje. Właśnie te podręczne półeczki fajne chyba są :) i to że jedną ręką można prowadzić a nie jak parasolkę. Tak myślę że jak bym ładny dorwała i by podróż przeżył to by został jako wizei w samochodzie. A jak będę ganiać za Wiki to lepiej lekki wózek niz 13kg

reklama
Halo halo ooo i jak tam?

Wiki masz wózek już? Jak wasze dzieciaki laski? NUSKA a jak tam U ciebie?
Hejka, mam mąż dał ogłoszenie na FB i ktoś miał taki jak Twój, chciałam go ale mąż nosem na kolor krecil, odezwał się jeszcze facet który sprzedawał mamas &paoas urbo2 i tego kupił, wygląda hmm średnio, ta rama i kosz na zakupy... ale prowadzi się super i to dosyć okazja byla, nowy 2 tysie a mamy go za 400.
No fakt forum padło, większośc dziewczyn do pracy wróciła, pewnie dlatego.

Hej hej
Ja tez o lżejsze spacerowke myślę na wakacje. Jedziemy w sierpniu nad morze .Na codzień wózek średnio potrzebny bo Franek chce poznawać dwiat i nie lubi siedzieć
Ja 6 mają kończę urlop rodzicielski jeszcze mam zaległy do wykorzystania i tak wracam na początku lipca do pracy . Troche mnie to prZeraża Franek mega cyckowy Nie chce go calkiem odstawiac. Będę kombinować M rano przed pracą i potem po powrocie będę karmić. Wyjdzie w praniu.... poza tym ok Łobuz i wymuszacz mi rośnie

My dzis miałyśmy spotkanie z Małą Mi z Magdą

Załączniki

• 20180503_125504.jpg
    20180503_125504.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 167
reklama
Do góry