reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej :-)

Dora, ściskam mocno!

U nas ok, Ada to mały nygus. Awanturnica i złośnik, ale też i największy słodziak [emoji7]

Ja już zapomniałam jak to było w domu siedzieć. Na szczęście za 3 tygodnie wakacje [emoji23]

reklama
India ja póki co nie ogarniam jak można po roki nie siedzieć. Wiem ze są państwa gdzie ten macierzynski jest krótszy jeszcze ale no nieee. I hak pisałam ja bym gorzej to zniosla niż Wiki.

Ksenia ale ogólnie chyba strzal w 10? Lubisz to co robisz. Tzn takie mam wrażenie.

A jak juz tu zajrzalyscie to zapytam ktore prezenty na roczek się sprawdziły a które porażka? Bo mama mestuje co jej kupić a ja zwyczajnie nie wiem.

Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...

Lafantynka my tu wszystkie naturalnie zaszlysmy Także nie pomożemy Spokojnie Pozytywne myślenie i będzie ok Trzymam kciuki

Dużo się u każdej pozminialo Dla mnie czas spędzony w domu z Frankiem był super.
Od wczoraj w pracy Jakoś zlecialo ale tesknilam Jak wróciłam do domu to było oblężenie piersi Najpierw Franek z pół godziny na cyckach wisiał Dopiero mogłam coś zjeść Dziś na popołudnie idę Franek teraz tankuje i gotuję obiadek

Co do dalszych planów to się nie zabezpieczamy.
Wiem chyba upadlam na głowę ale ... czekam na dwie kreski
Która się dołączy do drugiej raundki ;)
Serio to co ma być to będzie

Dora, róbcie róbcie, ja już dwie rundki zakończyłam, więc się nie dołączę, ale będę trzymała kciuki :-)

Ten powrót do pracy tylko się wydaje taki zły - o ile ma się dobrą pracę, do ktorej chętnie się chodzi. W przeciwnym razie nie jest tak kolorowo.
Ale ja przeżyłam dwa razy, i przy Radku musiałam jeszcze wcześniej wrócić. Do wszystkiego człowiek może przywyknąć, trzeba tylkk mieć odpowiednie nastawienie :-)

IMG_2479.JPG
IMG_2362.JPG

Załączniki

• IMG_2479.JPG
    IMG_2479.JPG
    247,9 KB · Wyświetleń: 643
  • IMG_2362.JPG
    IMG_2362.JPG
    211,6 KB · Wyświetleń: 646
reklama
Do góry