reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
India ja póki co nie ogarniam jak można po roki nie siedzieć. Wiem ze są państwa gdzie ten macierzynski jest krótszy jeszcze ale no nieee. I hak pisałam ja bym gorzej to zniosla niż Wiki.
Ksenia ale ogólnie chyba strzal w 10? Lubisz to co robisz. Tzn takie mam wrażenie.
A jak juz tu zajrzalyscie to zapytam ktore prezenty na roczek się sprawdziły a które porażka? Bo mama mestuje co jej kupić a ja zwyczajnie nie wiem.
Ksenia ale ogólnie chyba strzal w 10? Lubisz to co robisz. Tzn takie mam wrażenie.
A jak juz tu zajrzalyscie to zapytam ktore prezenty na roczek się sprawdziły a które porażka? Bo mama mestuje co jej kupić a ja zwyczajnie nie wiem.
lafantynka
Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...
dora032
Dużo się u każdej pozminialo Dla mnie czas spędzony w domu z Frankiem był super.
Od wczoraj w pracy Jakoś zlecialo ale tesknilam Jak wróciłam do domu to było oblężenie piersi Najpierw Franek z pół godziny na cyckach wisiał Dopiero mogłam coś zjeść Dziś na popołudnie idę Franek teraz tankuje i gotuję obiadek
Co do dalszych planów to się nie zabezpieczamy.
Wiem chyba upadlam na głowę ale ... czekam na dwie kreski
Która się dołączy do drugiej raundki
Serio to co ma być to będzie
Od wczoraj w pracy Jakoś zlecialo ale tesknilam Jak wróciłam do domu to było oblężenie piersi Najpierw Franek z pół godziny na cyckach wisiał Dopiero mogłam coś zjeść Dziś na popołudnie idę Franek teraz tankuje i gotuję obiadek
Co do dalszych planów to się nie zabezpieczamy.
Wiem chyba upadlam na głowę ale ... czekam na dwie kreski
Która się dołączy do drugiej raundki
Serio to co ma być to będzie
India9
Dora, róbcie róbcie, ja już dwie rundki zakończyłam, więc się nie dołączę, ale będę trzymała kciuki :-)
Ten powrót do pracy tylko się wydaje taki zły - o ile ma się dobrą pracę, do ktorej chętnie się chodzi. W przeciwnym razie nie jest tak kolorowo.
Ale ja przeżyłam dwa razy, i przy Radku musiałam jeszcze wcześniej wrócić. Do wszystkiego człowiek może przywyknąć, trzeba tylkk mieć odpowiednie nastawienie :-)
Ten powrót do pracy tylko się wydaje taki zły - o ile ma się dobrą pracę, do ktorej chętnie się chodzi. W przeciwnym razie nie jest tak kolorowo.
Ale ja przeżyłam dwa razy, i przy Radku musiałam jeszcze wcześniej wrócić. Do wszystkiego człowiek może przywyknąć, trzeba tylkk mieć odpowiednie nastawienie :-)
reklama
KasiaMarysia23