Czesc czy moze tutaj ktoras dziewczyna by mi pomogla? Nie wiem gdzie zadac pytanie. Chcialam zalozyc nowy temat, ale nie wiem nawet jaki tytul dac. Mam cykle regularne 23dniowe. Ostatni mial 29 dni co bylo dla mnie szokiem, bo nigdy tak nie mialam. Teraz rozpoczelismy starania i mam pytanie kiedy moglabym robic pierwsze testy? Czy zalozyc, ze cykl bedzie 23 dniowy czy czekac dluzej? Wiem, ze zadna z was nie jest w stanie ocenic jaki dlugi moge miec cykl. Ale kiedy byscie testowaly?
reklama
India9
Fanka BB :)
Czesc czy moze tutaj ktoras dziewczyna by mi pomogla? Nie wiem gdzie zadac pytanie. Chcialam zalozyc nowy temat, ale nie wiem nawet jaki tytul dac. Mam cykle regularne 23dniowe. Ostatni mial 29 dni co bylo dla mnie szokiem, bo nigdy tak nie mialam. Teraz rozpoczelismy starania i mam pytanie kiedy moglabym robic pierwsze testy? Czy zalozyc, ze cykl bedzie 23 dniowy czy czekac dluzej? Wiem, ze zadna z was nie jest w stanie ocenic jaki dlugi moge miec cykl. Ale kiedy byscie testowaly?
Hej, ja bym chyba uśredniła do 26 dni. [emoji6]
Wiiktoriiaaa
O jakie dziewczynki duże a jakie ladne.
Wiiktoriiaaa
KasiaMarysia23
Kulka, Wiki piekne dzieciaczki!!jaki już duze
Idnia Madzia ma czasem odpaly ale raczej chodzi grzecznie.
Idnia Madzia ma czasem odpaly ale raczej chodzi grzecznie.
KasiaMarysia23
Dziewczyny a Wy juz zaczęłyscie odpieluchowywanie?
reklama
India9
Dziewczyny a Wy juz zaczęłyscie odpieluchowywanie?
Ja zaczęłam, ale nie idzie :-) Ada nie ogarnia tematu, a pije hektolitrami, więc ciągle tylko sprzątam podłogi...