reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A to właśnie mój postrach choinek [emoji23][emoji7]
1513064051-ac307a3da9a6e9ee-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kati z tymi objawami ciąży to różnie jest. Ja np czulam i jakoś tak wiedziałam że jeztem w ciąży a test tylko to potwierdzil inne dziewczyny znowu w ogóle.nie mają objawów itp.
Dzień dobry:)
Gołąbków wyszło nam około 70 szt i prawie tyle mam usmażonych naleśników na krokiety. Dziś będziemy robić.
Wyrwałam sie wczoraj na aerobik [emoji7].
Miłego dnia

Kati z tymi objawami ciąży to różnie jest. Ja np czulam i jakoś tak wiedziałam że jeztem w ciąży a test tylko to potwierdzil inne dziewczyny znowu w ogóle.nie mają objawów itp.
Dzień dobry:)
Gołąbków wyszło nam około 70 szt i prawie tyle mam usmażonych naleśników na krokiety. Dziś będziemy robić.
Wyrwałam sie wczoraj na aerobik [emoji7].
Miłego dnia
Kochana ciąży się jeszcze nie doszukuje. W tym cyklu miałam owu wcześniej dwa dni , więc kij wie czy @ nie przyjdzie duzo wcześniej. [emoji14]

Mój syn jak był mały był alergik i baliśmy się trochę jak wyjdzie z kotem ale Tośka u nas ponad rok i nic nikomu w domu się nie dzieje całe szczęście :)

Jejku tyle gołąbków Matko ty to lubisz - gotować
Wczoraj po 18 mylam te okna Jeszcze w sypialni zostało
Chciałam wcześniej ubrać choinkę żeby zobaczyć czy muszę jeszcze ozdob dokupić bo wydaje mi się ze będzie mało

Dziewczyny walnęłam z głupa testy ciążowe ! 6 dni do terminu@, 9 dpo.
Dlaczego ? Przez skurcze podbrzusza i ciągnięcie raz z jednej raz z drugiej strony. Wczoraj to było z takim natężeniem ze myślałam że zapalenia pęcherza dostałam ale przy sikaniu nie bolało.
1513077684-0553d41c206b4290-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry