reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dobry wieczór....

Magda sie najadla fusow z kawy i zamiast zasnac jak zawsze po 21 to dopiero teraz zasypia. Przez te 2h nie zamarudzila ani razu, bawila sie sama, my z P tylko siedzieliśmy na podlodze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to mój mały przystojniak [emoji7]
1512852362-4fb8b0e10196f918-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za stranka;)
Przystojniak:)

Dobry wieczór....

Magda sie najadla fusow z kawy i zamiast zasnac jak zawsze po 21 to dopiero teraz zasypia. Przez te 2h nie zamarudzila ani razu, bawila sie sama, my z P tylko siedzieliśmy na podlodze.

Marysia, haha - czyli jak dam Adzie fusy to zajmie się sama sobą ? [emoji6][emoji16][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wyjazdowy u nas
Dziś zaczęłam myć okna a ten mój skarb postanowił skrócić sobie drzemki i w takim tempie to mi do końca tyg zejdzie ;)

reklama
U mnie weekend zwariowany [emoji14]
Ja od soboty zaczynam nawał pracy aż do świąt :) więc w sobotę moi Panowie biorą się za sprzątanie i ubieranie choinki :)
Zobaczymy jak będzie w tym roku bo w tamtym roku kocica miała szał na punkcie choinki i wszystkie bombki lądowały na podłodze (dobrze że mieliśmy plastikowe - ze względu na wtedy 2 latka w domu ) :)
Od trzech dni mam bóle raz po prawej, raz po lewej stronie brzucha, ingonorowałam ale wczoraj zaczęło się mocniej plus czasem też całe podbrzusze jak na @, bieganie co chwila do kibelka, a dziś dopiero 21 DC, 9dpo i 6dni do terminu @.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry