reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
Kati z tymi objawami ciąży to różnie jest. Ja np czulam i jakoś tak wiedziałam że jeztem w ciąży a test tylko to potwierdzil inne dziewczyny znowu w ogóle.nie mają objawów itp.
Dzień dobry
Gołąbków wyszło nam około 70 szt i prawie tyle mam usmażonych naleśników na krokiety. Dziś będziemy robić.
Wyrwałam sie wczoraj na aerobik [emoji7].
Miłego dnia
Dzień dobry
Gołąbków wyszło nam około 70 szt i prawie tyle mam usmażonych naleśników na krokiety. Dziś będziemy robić.
Miłego dnia
Kochana ciąży się jeszcze nie doszukuje. W tym cyklu miałam owu wcześniej dwa dni , więc kij wie czy @ nie przyjdzie duzo wcześniej. [emoji14]Kati z tymi objawami ciąży to różnie jest. Ja np czulam i jakoś tak wiedziałam że jeztem w ciąży a test tylko to potwierdzil inne dziewczyny znowu w ogóle.nie mają objawów itp.
Dzień dobry
Miłego dnia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja siostra też na alergię. Jeszcze do niedawna była w stanie zaglądnąć na godzinę , dwie a teraz ma dwa dni opuchnięte oczy + sinobordowe później cienie pod oczamiUwielbiam koty ale moja alergia....wyklucza ich posiadanie
Dziewczyny walnęłam z głupa testy ciążowe ! 6 dni do terminu@, 9 dpo.
Dlaczego ? Przez skurcze podbrzusza i ciągnięcie raz z jednej raz z drugiej strony. Wczoraj to było z takim natężeniem ze myślałam że zapalenia pęcherza dostałam ale przy sikaniu nie bolało.
Dlaczego ? Przez skurcze podbrzusza i ciągnięcie raz z jednej raz z drugiej strony. Wczoraj to było z takim natężeniem ze myślałam że zapalenia pęcherza dostałam ale przy sikaniu nie bolało.
reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Oo cudny. Uwielbiam koty. Sama mam jednego ale zdjęcie poczynie później.A to właśnie mój postrach choinek [emoji23][emoji7]
Co do testu ja widzę druga kreskę
MalaMi wooow a tradycyjne robisz
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom