reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu możesz mi na fb podesłać?
Witaj Kati. Trzymam kciuki. Napisz coś o sobie
Mam na imię Kasia :) mam 25 lat i jestem kosmetyczką z Rzeszowa ;)
Mam prawie 3,5 letniego syna i z moim można powiedzieć że mężem aktualnie 3cs o drugiego bąbla :) (30 grudnia bierzemy ślub cywilny, mój D nie jest biologicznym, ale jedynym tatą którego zna mój syn :) ). Aktualnie 18dc, 6 dpo :) w tym cyklu owulacja zamiast 14/15 DC była 12 DC :) czekam do 18 grudnia ja testowanie :) zawsze cykle 28 /29 dni , ale zawsze owu była 14/15 DC więc teraz aplikacja przesunęła termin @ o dwa dni z 20 na 18 grudnia :)
W tamtym cyklu mega się nakręciłam a aktualnie jeszcze jestem oaza spokoju [emoji14]
Chociaż przedwczoraj śniło mi się 6 testów pozytywnych ! A dziś że mam śliczna malutka córkę, która karmiłam wyłącznie piersią (to chyba przez mój stres że przy synu miałam zbyt mało pokarmu i karmiłam miesznie - cycus + butla) ale cyca i tak miał 15 miesięcy :) a ta córcia śliczna dosłownie jak z bajki) więc chyba mimo że wydaje mi się że nie myślę, to pewnie myślę podświadomie. A co do tej dziewczynki też nie wiem skąd mi się wzięło bo niby płeć mi obojętna ale chyba wolałabym mimo wszystko drugiego chłopca

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Radek mial wczoraj urodziny dla kolegow z klasy w sali zabaw.
Dzis przyszalalam w Pepco.
I obmyslam plan na prezenty gwiazdkowe.

Wiecie, ze klockom lego minecraft pozawyzali ceny na swieta???? Sa drozsze nawet o 60 zl w stosunku do cen katalogowych ( wszedzie, w necie, w stajonarnych lego nawet) Chamstwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No nie gadaj ... serio to ja mam wrażenie ze w grudniu te zabawki droższe są Trzeba latem prezenty kupowac

My dziś byliśmy na Mikołajkach u mojej cioci jej koleżanka się przebiera Franek się bał i płakał trochę. Prezentów pół bagażnika...

No nie gadaj ... serio to ja mam wrażenie ze w grudniu te zabawki droższe są Trzeba latem prezenty kupowac

No zdenerwowalam sie, bo przedwczoraj ceny jeszcze normalne byly i dzisiaj sprawdzam w necie, a tu seria minecraft o tyle w gore [emoji35]
Napisalam do mega store w Warszawie i mi napisali, ze maja ceny z katalogu, wiec spr w tygodniu, bo to przy mojej pracy
Zaraz sie okaze, ze nowy lepszy katalog wyszedl....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia - witaj jeszcze raz :-) nasze forum jest bardzo szczesliwe, wiec mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona [emoji16]

Moze bedziecie mieli prezent na swieta? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia - witaj jeszcze raz :-) nasze forum jest bardzo szczesliwe, wiec mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona [emoji16]

Moze bedziecie mieli prezent na swieta? [emoji6]

Nie nakręcam się [emoji14]
W tym cyklu nie doszukuje się na siłę i nie robię nadziei [emoji14]
Ale w tym cyklu mój D już się widzę napalil bo wczoraj wieczorem pytał czy już test robiłam [emoji23]
Ale powiem szczerze że z synem w 16 TC miałam sen ze mój ginekolog powiedział że będzie chłopak a w 18 tc faktycznie tak było na wizycie [emoji23]
Pożyjemy, zobaczymy [emoji14]
Jutro będzie 8 dni do terminu @ :D więc już blisko :)

A to mój mały przystojniak [emoji7]
1512852362-4fb8b0e10196f918-aaaaaa.jpeg

Kasia, ja w pierwszej ciazy mialam przeczucie, ze bedzie dziewczynka, i jeszcze zanim poznalam plec przysnilo mi sie, ze urodzilam chlopca i rzeczywiscie to byl chlopiec [emoji6]
W drugiej ciazy chcialam drugiego chlopca i mam cudowna dziewczynke hehe [emoji16]

reklama
Do góry