Mam na imię Kasia mam 25 lat i jestem kosmetyczką z RzeszowaViolu możesz mi na fb podesłać?
Witaj Kati. Trzymam kciuki. Napisz coś o sobie
Mam prawie 3,5 letniego syna i z moim można powiedzieć że mężem aktualnie 3cs o drugiego bąbla (30 grudnia bierzemy ślub cywilny, mój D nie jest biologicznym, ale jedynym tatą którego zna mój syn ). Aktualnie 18dc, 6 dpo w tym cyklu owulacja zamiast 14/15 DC była 12 DC czekam do 18 grudnia ja testowanie zawsze cykle 28 /29 dni , ale zawsze owu była 14/15 DC więc teraz aplikacja przesunęła termin @ o dwa dni z 20 na 18 grudnia
W tamtym cyklu mega się nakręciłam a aktualnie jeszcze jestem oaza spokoju [emoji14]
Chociaż przedwczoraj śniło mi się 6 testów pozytywnych ! A dziś że mam śliczna malutka córkę, która karmiłam wyłącznie piersią (to chyba przez mój stres że przy synu miałam zbyt mało pokarmu i karmiłam miesznie - cycus + butla) ale cyca i tak miał 15 miesięcy a ta córcia śliczna dosłownie jak z bajki) więc chyba mimo że wydaje mi się że nie myślę, to pewnie myślę podświadomie. A co do tej dziewczynki też nie wiem skąd mi się wzięło bo niby płeć mi obojętna ale chyba wolałabym mimo wszystko drugiego chłopca
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom