reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Haha to jakbym czytała o Amelce- wciąga wszystko [emoji23][emoji23] ostatnio jedna kartę z ciuchcią Tomkiem Filipa... do tego obgryzla pudełko od tych kart. Dla niej nie ma rzeczy nie do spróbowania. Filip brał rzeczy do buzi ale nie tak hak ona. A jak się Pannica złości jak się jej czegoś nie każe- cała się spina i piszczy [emoji6] zlośnica mała. I oczywiście na pierwszym miejscu z "zabawek" jest komoda z jej ciuszkami i kosmetykami i piloty wszelkiego rodzaju [emoji38]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku u Franka wszystko do buzi Póki Co mamy kawałek pierwszego zęba więc jeszcze nie gryzie A jak widzi mój telefon albo pilot albo kawałek papieru to tak się trzęsie że ja sie śmieje że pofrunie Póki co Jeszce nie mobilny Więc mam przewagę he he

Ale się rozpisalyscie ledwie nadrabiam
Ja tez pierwsza ciążę straciłam A najgorsze ze z moją kuzynka miałyśmy termin na ten sam dzień I jak widzę jej synka to zawsze mam z tyłu głowy że moje dziecko by takie było. Ale cóż co było to było Ja z tych z twardą D... więc się nie daje Mamy Franka cudnego i tak miało być.
Wy młode jestesci Ja 83 ale młodo się czuje i mentalnie to jestem z 10 lat młoda tylko doświadczona bardziej ;)

Ja mam Canona eos 1200d stary ale bardzo dobry. Można kupić niedrogo. Teraz kupiłam canona 5d ten to jest wypas ale cena z kosmosu. U mnie była okazja to dałam zaledwie 3.500 zł [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam wieczorową porą [emoji2]
Ale u Nas paskudna pogoda wieje strasznie.
Co tam u Was dziewczyny?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry