reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w tym roku mam jeszcze spokój z mikolajkami bo maly nie wie co to hehe.
Fajny ten [emoji578].
Cyprian nic nie bral do buzi, jak coś znalazl to oddawał. A ten czort wszystko do buzi, no dosłownie co złapie w rączkę to gryzie. Ostatnio upodobala sobie wieszak do tacki od krzesełka i go gryzie.

reklama
Hejka.
India super ten tramwaj. Oby udało Ci się do niego wsiąść.

Ja już w pracy, moje dzieci już buty przeszukaly. A Filip chyba rzeczywiście chory bo się za słodkie nie zabrał.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas pod poduszke sie wklada prezenty :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :-)

Babinca kochana na pewno się uda i bedziesz szczęśliwą mamą. Trzymam kciuki &&

Ewarut współczuję, nie wiem co czułas ale mogę sobie wyobrazić. Jeśli terapia Ci pomaga, to bardzo dobrze. Mam nadzieję,że los Ci wszystko wynagrodzi.
Ja planuje starania za rok może dwa...

Ola ale agent z Tomka hahaha super w tej fryzurze wyglada.

MalaMi my mamy dwie kołdry 160x200 ,każdy się owija w swoją.

Padało u mnie w nocy, noga Tzn.kolano mnie strasznie rozoblalo, przeszlo na łokieć i palca. Masakra miałam nadzieję,że mnie to ominie;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was[emoji2]
Zabiegany dzień dziś. Brak czasu!
Marzy mi się tylko łóżko... Zasypiam na stojąco.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry