reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój nie lubi chodzić że mną na zakupy czasem do galerii go wyciągne ale to też z małym praktycznie jest wtedy czy coś i 5 min na jeden sklep mi daje haha
Tak to sama chodzę bo ja lubię wejść pooglądać zastanowić się a on wejdzie i obrazy chce wychodzić i mówi że godzinę w jednym sklepie spedzam:laugh2:
Faceci chyba tak mają;p
Dlatego chodzę przeważnie sama na takie zakupy z małym:D albo koleżanka
A skąd Ja to znam... Już po pierwszym sklepie słyszę mogłaś jechać sama. A ja na to tragarza też potrzebuje. [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z winy tej babki. Ponoc srodkiwm drogi szla a to już ciemno bylo i nie mial szans jej ominąć.
Ja.w tym.roku bede miala sztuczną i mała żeby na komodzie.postawić. ubiorę jak mi bombki z chin przyjdą [emoji28]
Co do zakupów to ja nie lubię spędzać długo w sklepie. Jak ide to konkretnie wiem czego chcem i tyle a znowu mój M jak wejdzie to wyjsc nie może i go poganiam

Ja zawsze mam żywa.

India no 24 razy to raczej za dużo, wtedy wyszło by dwa razy na miesiąc. Ignas też nie był chory nigdy.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I tyle potrafi wychodzic niestety. Nasz Radek pierwszy rok zlobka tak chorowal, moze nie caly rok, ale od wrzesnia do czerwca srednio 2 razy w ms chory. Pozniej przedszkole i tez chorowal, ale juz mniej. Od 3 lat mamy spokoj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie lubie po sklepach lazic, chyba ze zabawki dzieciakom, albo ubrania dla nich , ale to tez dla mnie najlepiej, zeby wszystko w jednym sklepie bylo

Ewarut - jak Twoj synek ma na imie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja tez nie lubie po sklepach lazic, chyba ze zabawki dzieciakom, albo ubrania dla nich , ale to tez dla mnie najlepiej, zeby wszystko w jednym sklepie bylo

Ewarut - jak Twoj synek ma na imie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój synuś ma na imię Bartosz [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry