reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój nie lubi chodzić że mną na zakupy czasem do galerii go wyciągne ale to też z małym praktycznie jest wtedy czy coś i 5 min na jeden sklep mi daje haha
Tak to sama chodzę bo ja lubię wejść pooglądać zastanowić się a on wejdzie i obrazy chce wychodzić i mówi że godzinę w jednym sklepie spedzam:laugh2:
Faceci chyba tak mają;p
Dlatego chodzę przeważnie sama na takie zakupy z małym:D albo koleżanka
A skąd Ja to znam... Już po pierwszym sklepie słyszę mogłaś jechać sama. A ja na to tragarza też potrzebuje. [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z winy tej babki. Ponoc srodkiwm drogi szla a to już ciemno bylo i nie mial szans jej ominąć.
Ja.w tym.roku bede miala sztuczną i mała żeby na komodzie.postawić. ubiorę jak mi bombki z chin przyjdą [emoji28]
Co do zakupów to ja nie lubię spędzać długo w sklepie. Jak ide to konkretnie wiem czego chcem i tyle a znowu mój M jak wejdzie to wyjsc nie może i go poganiam

Ja zawsze mam żywa.

India no 24 razy to raczej za dużo, wtedy wyszło by dwa razy na miesiąc. Ignas też nie był chory nigdy.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I tyle potrafi wychodzic niestety. Nasz Radek pierwszy rok zlobka tak chorowal, moze nie caly rok, ale od wrzesnia do czerwca srednio 2 razy w ms chory. Pozniej przedszkole i tez chorowal, ale juz mniej. Od 3 lat mamy spokoj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie lubie po sklepach lazic, chyba ze zabawki dzieciakom, albo ubrania dla nich , ale to tez dla mnie najlepiej, zeby wszystko w jednym sklepie bylo

Ewarut - jak Twoj synek ma na imie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja tez nie lubie po sklepach lazic, chyba ze zabawki dzieciakom, albo ubrania dla nich , ale to tez dla mnie najlepiej, zeby wszystko w jednym sklepie bylo

Ewarut - jak Twoj synek ma na imie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój synuś ma na imię Bartosz [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry