reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mój M jest z grudnia 20 . A Ja Z listopad.
A sztuczną czy prawdziwą ubieracie?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle już w sklepach tyle tych ozdób świetelka itp ja to uwielbiam takie rzeczy i już chora jestem :p
Kupiłam już kilka rzeczy sobie i jeszcze cos dokupie a choinka moja w tamtym roku strasznie się podobała praktycznie na bialo z kilkoma kolorowymi bombkami gdzie niegdzie i niebieskie światełka śliczne kupilam:-) nie mogłam się napatrzec :D

W ogóle już w sklepach tyle tych ozdób świetelka itp ja to uwielbiam takie rzeczy i już chora jestem [emoji14]
Kupiłam już kilka rzeczy sobie i jeszcze cos dokupie a choinka moja w tamtym roku strasznie się podobała praktycznie na bialo z kilkoma kolorowymi bombkami gdzie niegdzie i niebieskie światełka śliczne kupilam:-) nie mogłam się napatrzec :D
Ja właśnie planuje na srebrno ( bombki) a światełka czerwone

Ja zawsze mam żywa.

India no 24 razy to raczej za dużo, wtedy wyszło by dwa razy na miesiąc. Ignas też nie był chory nigdy.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też lubię takie pierdoły... Mówiłam już mojemu M że czas na zakupy... A on na to to będzie szaleństwo [emoji23][emoji23][emoji23]

Mój nie lubi chodzić że mną na zakupy czasem do galerii go wyciągne ale to też z małym praktycznie jest wtedy czy coś i 5 min na jeden sklep mi daje haha
Tak to sama chodzę bo ja lubię wejść pooglądać zastanowić się a on wejdzie i obrazu chce wychodzić i mówi że godzinę w jednym sklepie spedzam:laugh2:
Faceci chyba tak mają;p
Dlatego chodzę przeważnie sama na takie zakupy z małym:D albo koleżanka

Do góry