reklama
Ja sztucznaMój M jest z grudnia 20 . A Ja Z listopad.
A sztuczną czy prawdziwą ubieracie?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mama ma żywa
U mnie to i piach by trzeba było i gorąco zima jest to dla żywej nie bardzo :-)
Ewarut
Fanka BB :)
No raczej tylko żywą w donice z piachem. Dłużej by wytrzymała.Ja sztuczna
Mama ma żywa
U mnie to i piach by trzeba było i gorąco zima jest to dla żywej nie bardzo :-)
Ja też sztuczną...
W ogóle już w sklepach tyle tych ozdób świetelka itp ja to uwielbiam takie rzeczy i już chora jestem
Kupiłam już kilka rzeczy sobie i jeszcze cos dokupie a choinka moja w tamtym roku strasznie się podobała praktycznie na bialo z kilkoma kolorowymi bombkami gdzie niegdzie i niebieskie światełka śliczne kupilam:-) nie mogłam się napatrzec
Kupiłam już kilka rzeczy sobie i jeszcze cos dokupie a choinka moja w tamtym roku strasznie się podobała praktycznie na bialo z kilkoma kolorowymi bombkami gdzie niegdzie i niebieskie światełka śliczne kupilam:-) nie mogłam się napatrzec
Ewarut
Ja właśnie planuje na srebrno ( bombki) a światełka czerwoneW ogóle już w sklepach tyle tych ozdób świetelka itp ja to uwielbiam takie rzeczy i już chora jestem [emoji14]
Ja to jeszcze kokardki gołębie lancuch takie loJa właśnie planuje na srebrno ( bombki) a światełka czerwone
Ewarut
Ja też lubię takie pierdoły... Mówiłam już mojemu M że czas na zakupy... A on na to to będzie szaleństwo [emoji23][emoji23][emoji23]Ja to jeszcze kokardki gołębie lancuch takie lo
reklama
Mój nie lubi chodzić że mną na zakupy czasem do galerii go wyciągne ale to też z małym praktycznie jest wtedy czy coś i 5 min na jeden sklep mi daje hahaJa też lubię takie pierdoły... Mówiłam już mojemu M że czas na zakupy... A on na to to będzie szaleństwo [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak to sama chodzę bo ja lubię wejść pooglądać zastanowić się a on wejdzie i obrazu chce wychodzić i mówi że godzinę w jednym sklepie spedzam
Faceci chyba tak mają;p
Dlatego chodzę przeważnie sama na takie zakupy z małym albo koleżanka