reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tort piękny :D
Ja Frankowi też sama gotuj Raz dostał słoiczek z brokułami bo właśnie now chciałam podawać tych ze sklepu :/
PAtrzyłam na śliwki z hip i w składzie cukier hmmm a to od 4 miesiaca
Dorcia hipp jest spoko jesli chodzi ogólnie o cala firmę i jedzenie maja dobre i kosmetyki:)
Ja zawsze zagladam z tylu :-)
Oni to przeważnie wszystko bez cukru czasem gdzies sie zdarzy :)

reklama
O Zgorzelec aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Tamte okolice to moje dzieciństwo. Zawsze latem jeździliśmy na wakacje do Babci. Mieszkała w Czerwonej Wodzie. Kojarzycie tą miejscowość ? :)

Ja 2 miesiące temu byłam u fryzjera . Obcięłam z 30 cm bo strasznie mi niewygodnie było. Zafarbowalam na ciemną czekoladę bo już siwych miałam dużo strasznie. Teraz przed świętami się zapisałam ale też nie wiem co sobie zrobić . Muszę coś pomyśleć dopiero :)

Ja bym na winko poszła do jakiejś klimatycznej restauracji np . Przed ciążą to często chodziliśmy a teraz posucha kurde. Ale jeszcze ze 3 miesiące planuje karmić cycem i jak skończę to się gdzieś w końcu wybierzemy :)

O Zgorzelec aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Tamte okolice to moje dzieciństwo. Zawsze latem jeździliśmy na wakacje do Babci. Mieszkała w Czerwonej Wodzie. Kojarzycie tą miejscowość ? :)

Ja 2 miesiące temu byłam u fryzjera . Obcięłam z 30 cm bo strasznie mi niewygodnie było. Zafarbowalam na ciemną czekoladę bo już siwych miałam dużo strasznie. Teraz przed świętami się zapisałam ale też nie wiem co sobie zrobić . Muszę coś pomyśleć dopiero :)

Ja bym na winko poszła do jakiejś klimatycznej restauracji np . Przed ciążą to często chodziliśmy a teraz posucha kurde. Ale jeszcze ze 3 miesiące planuje karmić cycem i jak skończę to się gdzieś w końcu wybierzemy :)
A ile Adka ma ?:)
Ja tez mam czasami ochote sie cos napic ale ze ja duzo nigdy nie piłam to spoko da sie wytrzymać to juz 2 lata bez alko padne po jednym piwie haha xD
Maly mimo ze w dzien dlugie przerwy bo przyjdzie napije sie i dalej leci to nie wiem kiedy mu sie zachce i tak albo do spania
A nie wiem ile mozna i ile trzeba czekac
W nocy sie budzi z dwa razy :-)×
Ale jeszcze trochę to spoko bo on jeszcze nie chce calkiem zrezygnować butelka be i ja tez jeszcze kilka mies chce go pokarmic i lubie go przy piersi :)

Ostatnia edycja:

Ja też tam mieszkam od 12lat

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola jutro będzie mieć 9 miesięcy :) Planuje ją karmić tak do roku. Jakoś wizja chodzącego już dziecka do mnie nie przemawia. Jak dla mnie okolice roku jest tak w sam raz. Ale to wiadomo każdy wedle swojego uznania :)

No ja ostatnio piłam coś w maju 2016 więc też bym pewnie teraz była ekonomiczna :D

reklama
Do góry