reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku Franek waży 8,460 a długi 76 cm i wcal
Witam dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 32 lata jestem mamą 4 letniego Bartosz i Aniołka któremu przestało bić serduszko w 9 tyg , ciąża zakończona zabiegiem łyżeczkowania w sierpniu br :(
Od 2cykli staramy sie ponownie o dziecko dziś właśnie zaczynam 3cykl i jestem 1dc.
Chce szybko zobaczyć znowu te dwie piękne kreseczki :)
Witaj

Marysia ile kaszek [emoji16][emoji16] u nas zazwyczaj jeden-dwa rodzaje i w sumie codziennie ją tą samą . Potem kupuje inną i tamtą daje. Ja tylko w Biedronce kupuje bo u mnie jedynie tam wybór z Bobovity. W zwykłych sklepach to po jednym dwóch smakach mają.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez przeważnie dwie mam.
Viola dla mnie to w Biedronce w ogóle wyboru kasz nie ma pare na krzyz
Aa Dobrze zapopatrzona moze zalezy od miasta
W rossmanie o wiele wiecej a w Kaufland to kazdy rodzaj bobovity w Tesco tez duzo
Bo hipp kupuje w rossmanie

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :)
Mam na imię Ewa mam 32 lata jestem mamą 4 letniego Bartosz i Aniołka któremu przestało bić serduszko w 9 tyg , ciąża zakończona zabiegiem łyżeczkowania w sierpniu br :(
Od 2cykli staramy sie ponownie o dziecko dziś właśnie zaczynam 3cykl i jestem 1dc.
Chce szybko zobaczyć znowu te dwie piękne kreseczki :)
Hej trzymam kciuki:)

U nas jaglana jest 5 dni w tyg. Ogolnie mam takie

*owsiana bobovita

* jaglana holle daje z gotowanym jabłkiem

* ryżowa jabłko,śliwka bobovita - ale tą to tylko dodaje trochę do jaglanej, bo samej nie chce

* ryżowa waniliowa bobovita

* dyniowa hipp - tez tylko dodaje trochę do jaglanej, bo samej nie chce

* jaglana holle mieszam z karobrem

* gryczana ze śliwką nestle - stacjonarnie nie mogę spotkać,a skończyła Nam się

Miałam też ryżowa jabłko gruszka z bobovity ale też się skoczyła

I takie zestawy co dzień coś innego

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia wiesz co jutro zajrze do kauflandu tam tez kazdy rodzaj nestle widziałam zobaczę czy jest ta ze śliwka i dam Ci znac:

Ja tez przeważnie dwie mam.
Viola dla mnie to w Biedronce w ogóle wyboru kasz nie ma pare na krzyz
W rossmanie o wiele wiecej a w Kaufland to kazdy rodzaj bobovity w Tesco tez duzo
Bo hipp kupuje w ross.
A u mnie w mieście tylko Biedronka więc dla mnie to już rarytas [emoji6] jest też Tesco ale to małe i widziałam też tylko bobovite i nestle

reklama
A u mnie w mieście tylko Biedronka więc dla mnie to już rarytas [emoji6] jest też Tesco ale to małe i widziałam też tylko bobovite i nestle

No to tak zalezy od miasta na pewno no i właśnie od sklepu:-)
I tylko w marketach chyba bobovita i nestle bo po hipp czy holle to trzeba Rossmann i przez internet
Kiedyś ktos pisal ze holle w janie pawle jest
Kasia gdzie kupujesz jaglana?

Do góry