reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ,Viola zdrówka dla dzieci.

Ja nie daje herbat, soków Magda nie chce. Pijemy wodę, sporo wody. Ja pije herbatę zazwyczaj rano i na noc sobie robie, bo po wodzie czase mnie czyści.
A pije ok 1.5 -2 l dziennie w tym woda, herbata czasem zupa.
Ale tak jak India nie wyobrazam sobie zycia bez wody, zdecydowanie gasni moje pragnienie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez pije dużo wody i tylko wodę Gdzie sie nie przekrece to u mnie woda w szklance Dziwię się czasem ze juz puste. Mam wrażenie ze mi ktoś wypija;) Jak miałam nawal pokarmu i mi w szpitalu polozna powiedziała żeby nie pić Toż to było niewykonalne dla mnie Myślałam że uschne. Wcześniej piłam herbatę ale od ciąży mam odrzut Frankowi też daje wodę i czasem trochę wypije z niejadka. Ja nie jestem w stanie wypić łyka coli no ulep niesamowity. Smakowe wody to już e ogóle nie ma mowy.

Frankowi ząb wychodzi Jak na moje oko to już dziaslo przebił Nie da sobie zajrzeć Już trzeci dzień Meksyk normalnie I najgorsze że nie mam tego żelu bo weekend i w naszej aptece nie było. Zmrozony gryzak trochę pomaga. Jak długo to trwa?
Biedak się męczy niesamowicie.

Dora, nie ma reguły :-( jedne dzieci się bardziej męczą, inne mniej albo wcale. U nas najgorzej zawsze jak się przebija, dzień lub dwa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dora super że ząbek będzie ale współczuję bólu maluszka [emoji21][emoji21] u nas znów chyba najgorzej jak się wyrzynaja. Jak się przebija to już spokój. Ostatnie kilka dni jest maruda więc może coś się kroi [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Viola jak się przebija też boli. U nas niestety właśnie idą trójki ,już widać białe czubki na dole, ale od góry ciężko zajrzeć i powiem Ci że nocki do bani.

My po wizycie u alergolog, z testów wyszło,że ani na jajko ani na mleko nie ma alergii. Dziś dam troszkę żółtka.

Witajcie :-) Pare miesiecy temu rozpoczelismy starania o dziecko. Milo mi bylo przypadkiem trafic na to forum, zostaje :-)
Witaj:)napisz coś o sobie.
Kasia to na co Madzia ma ta alergie?
Ja odrazu dalam jajko cale chyba jajecznice z maselkiem
Wiesz z testu może alergia nie wyjść , a może być uczulona. Zobaczymy jak dam jajko ,bo jeszcze nie dawalam.

reklama
Witaj:)napisz coś o sobie.

Wiesz z testu może alergia nie wyjść , a może być uczulona. Zobaczymy jak dam jajko ,bo jeszcze nie dawalam.

Kasia no wlasnie to samo mialam pisać
Ze kiedys rozmawialam z lekarka tak o sie zapytalam to tez mówiła ze te testy bez sensu bo moga pokazac ze alergi nie ma a bedzie tlumaczyla mi jakies białka budowa tych bialek nie pamietam juz :)
Daj znac jak Madzi smakowalo:)

Do góry