reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My troche walczylismy, zeby Radek pil sama wode. Babcie mu kupowaly smakowe wody albo napoje i ciezko go bylo odzwyczaic.
Ale ja sama tez wode zaczylam pic jakies 7 lat temu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wlasnie ja latem sie staralam pic sama wode i teraz tez w domu czasem sie samej napije
Wiadomo ze to zdrowsze
Odzwyczailam sie od tych smakowych bo pije z sokiem wodę ostatnio jak kupilam to taka słodka mi sie wydawala a kiedyś normalnie tego nie czulam:p

reklama
Zdrowia dla dzieci i dla Was :)

Ja uwielbiam wodę. Kupuje źródlana w 5 l baniakach i taki baniakach to dla mnie i małego 3 dni. Mój mąż wody nie pije, twierdzi, że po wodzie mu w gardle zasycha [emoji23] napije się czasem soku czy napoju wiadomo ale wodę kocham. Igi pije wodę, czasem sok albo herbatę, roibos lub owocowa. Zazwyczaj sama ale czasem z miodem.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola nie ja herbaty nie daje. Pije wodę, nie ciągnie jej do czego innego. Ale chyba lubi bo potrafi kubek na raz wypić. A czasem trochę.

Ja sama pije niestety napoje...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrowia dla dzieci i dla Was :)

Ja uwielbiam wodę. Kupuje źródlana w 5 l baniakach i taki baniakach to dla mnie i małego 3 dni. Mój mąż wody nie pije, twierdzi, że po wodzie mu w gardle zasycha [emoji23] napije się czasem soku czy napoju wiadomo ale wodę kocham. Igi pije wodę, czasem sok albo herbatę, roibos lub owocowa. Zazwyczaj sama ale czasem z miodem.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Musze sie nauczyc bardziej do wody bo problem w tym ze mam to samo co Twój maz woda nie ugasi mi pragnienia do konca xD

Ola nie ja herbaty nie daje. Pije wodę, nie ciągnie jej do czego innego. Ale chyba lubi bo potrafi kubek na raz wypić. A czasem trochę.

Ja sama pije niestety napoje...

Rozumiem jak lubi to pewnie :) ja daje jak pisalam wyzej ale bez cukru:-)
Dzisiaj np maly nic nie pil oprocz tego ze rosół zjadl nie chcial mlekiem sie napoil heh :-)

Hehe u mnie z wodą to samo [emoji23][emoji23] ale ja generalnie bardzo mało pije. Jak byłam na diecie i chodziłam na wizyty u dietetyczki to moją zmorą było wypicie 2litrow wody gdzie mi na cały dzień wystarczy szklanka herbaty. Za to Filip i Amelka piją bardzo dużo

Hehe u mnie z wodą to samo [emoji23][emoji23] ale ja generalnie bardzo mało pije. Jak byłam na diecie i chodziłam na wizyty u dietetyczki to moją zmorą było wypicie 2litrow wody gdzie mi na cały dzień wystarczy szklanka herbaty. Za to Filip i Amelka piją bardzo dużo

Ja to czasem chapne sama wode ale przeważnie pije wode z sokiem albo sok jednodniowy herbaty owocowe i ziola bo uwielbiam ale nie w dużych ilosciach dzisiaj malo pilam :)
Kiedys pilam gazowane ale juz staram sie unikac :-)
Cola czy cos dawno nie pilam :)
Muszę pic wodę chociaz malymi lykami :D

reklama
Do góry