reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli! Kiedy operacja mniej więcej??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India wiem że Ty się martwisz ale ja bym się cieszyła jakby mi tak samo z siebie zaczęła waga spadać. Chociaż rozumiem że u Ciebie to już za dużo. Kup zestaw witamin to na pewno nie zaszkodzi.

Viola, wy po chorobie, a my w trakcie. Ada choruje od zeszlego tygodnia i w piatek juz myslelismy, ze jest ok, a tu od wczoraj goraczka i swisty. Jutro mamy lekarza i pewnie tez antybiotyk nas czeka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka.
U nas po anginie. Filip wykaraskal się bez lekarza. Tylko dawałem p. Wirusowe i na gorączkę. Amelka przestała jeść. Temperatura pod 39st, wiec wybralam się do lekarza. Niestety takie migdały i gardło jak ogień że dostała antybiotyk. Zaczęła jeść dop po trzech dniach. Ale już szaleje [emoji16]

Amelka wcina kaszki boboivity. Codziennie je na śniadanie. Ale dziś zobaczyła że my jemy parówki więc nie było zmiłuj. Jadła parówki i chlebek [emoji23]

Pije wodę z czego się cieszę. I nawet jak dałem jej soku to nie chce. Kupiłem jej kubek 360 z lovi i zalapala od razu. Pije tylko z niego.
Ale słodycze je. Tzn biszkopty czy herbatniki. Albo ciasto jak chce próbuje od nas. Tort na roczku też zjadła. A najbardziej uwielbia słone paluszki.

Moj z kubka albo gwinta .czasem lyzeczka
A z Bobovity tez mu kupuje owsianke czy manne one sa dobre.

Te owocowe kaszki odkad herbaty nie slodze to kazda dla mnie za słodka :D
Ogolnie mniej pije bo ma piers ale samej wody ja np nie lubię i nie chcialabym tylko pic czystej wody i on tez srednio
Wiec mu daje różnie ale bez cukru
Czasem kupuje gotowa herbatkę z hipp w szklanej butelce tez one też bez cukru
Mysle ze taka herbata czy normalna taka jak ja pije owocowa czy ziolowa bez cukru to przeciez zdrowe
Wode tez daje bo tez chce zeby pil wiadomo ale bez paranoi
Amelka ma aeptyt moj to samo :)
W ogóle takich owocowych w torebkach nie dajecie? Popic do obiadu czy cos?

Ostatnia edycja:
A widzisz, ja akurat nie przepadam za herbata, a owocowa to juz w ogole. Dla mnie nie do picia [emoji6]
Od zielonej herbaty to od ciazy z Radkiem mnie odrzuca.
Ja lubie pic wode, przyzwyczailam sie i tak jest ok. Adzie nie daje nic innego, bo skoro pije sama wode to nie ma sensu, a moj Radek tez zwykla wode pije, czasem sok jablkowy lub jakas smakowa wode, ale przewaza zwykla

Ada pije z kubeczka z dziubkiem, z doidy cup i ze zwyklego kubeczka

A widzisz, ja akurat nie przepadam za herbata, a owocowa to juz w ogole. Dla mnie nie do picia [emoji6]
Od zielonej herbaty to od ciazy z Radkiem mnie odrzuca.
Ja lubie pic wode, przyzwyczailam sie i tak jest ok. Adzie nie daje nic innego, bo skoro pije sama wode to nie ma sensu, a moj Radek tez zwykla wode pije, czasem sok jablkowy lub jakas smakowa wode, ale przewaza zwykla

Ada pije z kubeczka z dziubkiem, z doidy cup i ze zwyklego kubeczka

India to super zdrowiej ja latem bede sie starac sama wode zeby pil on malo pije narazie i tak wiec na pewno sie nauczy :-)
Ja to ziola uwielbiam :D

My troche walczylismy, zeby Radek pil sama wode. Babcie mu kupowaly smakowe wody albo napoje i ciezko go bylo odzwyczaic.
Ale ja sama tez wode zaczylam pic jakies 7 lat temu

reklama
Czasem daje tez w rossmanie sa soczki w kartonie z rurka woda źródlana i trochę soku jablkowego ale bardziej wode czuc niz sok :-)
A musli wasze maluchy jedza? W lidlu sa dobre na raz w saszetkach kupuje czasem na śniadanie

Ostatnia edycja:
Do góry