reklama
viola150
Fanka BB :)
India wiem że Ty się martwisz ale ja bym się cieszyła jakby mi tak samo z siebie zaczęła waga spadać. Chociaż rozumiem że u Ciebie to już za dużo. Kup zestaw witamin to na pewno nie zaszkodzi.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Viola, wy po chorobie, a my w trakcie. Ada choruje od zeszlego tygodnia i w piatek juz myslelismy, ze jest ok, a tu od wczoraj goraczka i swisty. Jutro mamy lekarza i pewnie tez antybiotyk nas czeka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj z kubka albo gwinta .czasem lyzeczkaHejka.
U nas po anginie. Filip wykaraskal się bez lekarza. Tylko dawałem p. Wirusowe i na gorączkę. Amelka przestała jeść. Temperatura pod 39st, wiec wybralam się do lekarza. Niestety takie migdały i gardło jak ogień że dostała antybiotyk. Zaczęła jeść dop po trzech dniach. Ale już szaleje [emoji16]
Amelka wcina kaszki boboivity. Codziennie je na śniadanie. Ale dziś zobaczyła że my jemy parówki więc nie było zmiłuj. Jadła parówki i chlebek [emoji23]
Pije wodę z czego się cieszę. I nawet jak dałem jej soku to nie chce. Kupiłem jej kubek 360 z lovi i zalapala od razu. Pije tylko z niego.
Ale słodycze je. Tzn biszkopty czy herbatniki. Albo ciasto jak chce próbuje od nas. Tort na roczku też zjadła. A najbardziej uwielbia słone paluszki.
A z Bobovity tez mu kupuje owsianke czy manne one sa dobre.
Te owocowe kaszki odkad herbaty nie slodze to kazda dla mnie za słodka
Ogolnie mniej pije bo ma piers ale samej wody ja np nie lubię i nie chcialabym tylko pic czystej wody i on tez srednio
Wiec mu daje różnie ale bez cukru
Czasem kupuje gotowa herbatkę z hipp w szklanej butelce tez one też bez cukru
Mysle ze taka herbata czy normalna taka jak ja pije owocowa czy ziolowa bez cukru to przeciez zdrowe
Wode tez daje bo tez chce zeby pil wiadomo ale bez paranoi
Amelka ma aeptyt moj to samo
W ogóle takich owocowych w torebkach nie dajecie? Popic do obiadu czy cos?
Ostatnia edycja:
India9
A widzisz, ja akurat nie przepadam za herbata, a owocowa to juz w ogole. Dla mnie nie do picia [emoji6]
Od zielonej herbaty to od ciazy z Radkiem mnie odrzuca.
Ja lubie pic wode, przyzwyczailam sie i tak jest ok. Adzie nie daje nic innego, bo skoro pije sama wode to nie ma sensu, a moj Radek tez zwykla wode pije, czasem sok jablkowy lub jakas smakowa wode, ale przewaza zwykla
Ada pije z kubeczka z dziubkiem, z doidy cup i ze zwyklego kubeczka
Ja lubie pic wode, przyzwyczailam sie i tak jest ok. Adzie nie daje nic innego, bo skoro pije sama wode to nie ma sensu, a moj Radek tez zwykla wode pije, czasem sok jablkowy lub jakas smakowa wode, ale przewaza zwykla
India to super zdrowiej ja latem bede sie starac sama wode zeby pil on malo pije narazie i tak wiec na pewno sie nauczy :-)A widzisz, ja akurat nie przepadam za herbata, a owocowa to juz w ogole. Dla mnie nie do picia [emoji6]
Ja to ziola uwielbiam
reklama
Czasem daje tez w rossmanie sa soczki w kartonie z rurka woda źródlana i trochę soku jablkowego ale bardziej wode czuc niz sok :-)
A musli wasze maluchy jedza? W lidlu sa dobre na raz w saszetkach kupuje czasem na śniadanie
A musli wasze maluchy jedza? W lidlu sa dobre na raz w saszetkach kupuje czasem na śniadanie
Ostatnia edycja: