reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
ja wozilam malego w spacerowce jak jeszcze nie siedzial sam bo on usiadl sam z czworaka. Na lezaco potem lekko podwyższone mial .W godoli tak malo jezdzil ze az mi zal ze nowy wozek i tak jakos mi sie kojarzy jak byl malutki :)
Ale ja kupilam sobie lzejsza spacerowke tez bo ta od wozka ciezka ze nie dalam sama jak moj w pracy a balam sie zostawiac poza domem i musialam spacerowke.

I sobie moj synio wszystko widzial.
Dora nie masz opcji podwyzenia gondoli ?
Ja się skaplam po jakimś czasie dopiero:p

Ostatnia edycja:
Igi miał jakoś 5 miesięcy i jeździł w spacerowce na płasko całkiem bo tez się nie mieścił. Na zimę najlepsza gondola bo osłonięty od wiatru i śniegu.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Igi miał jakoś 5 miesięcy i jeździł w spacerowce na płasko całkiem bo tez się nie mieścił. Na zimę najlepsza gondola bo osłonięty od wiatru i śniegu.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taką dużą gondole żeby się mały zmieścił jeszcze i można ją podwyższyć xD ale nie wiem czy by siedział w niej i czy by to dziwnie nie wyglądało już.
Ale kurde jak sama w domu to i tak nie zniose

ja wozilam malego w spacerowce jak jeszcze nie siedzial sam bo on usiadl sam z czworaka. Na lezaco potem lekko podwyższone mial .W godoli tak malo jezdzil ze az mi zal ze nowy wozek i tak jakos mi sie kojarzy jak byl malutki :)
Ale ja kupilam sobie lzejsza spacerowke tez bo ta od wozka ciezka ze nie dalam sama jak moj w pracy a balam sie zostawiac poza domem i musialam spacerowke.

I sobie moj synio wszystko widzial.
Dora nie masz opcji podwyzenia gondoli ?
Ja się skaplam po jakimś czasie dopiero:p
Jak ją podniose to jyz w ogóle się nie mieści bo nóżki ugietr

Przypiąć się nie pozwoli W foteliku samochodowym jest ok jak auto w ruchu Także trzeba zawsze na zielone światło zdążyć

reklama
Hejka
My po imprezce. Amelka dostała trochę zabawek, trochę kasiorki i kilka ciuszków, W tym taką fajną góralską sukienkę w komplecie z koralami, kierpcami i opaską :)

Oczywiśćie panna obudziła sie wczoraj juz po 15, wzięliśmy wózek na salę żeby sie zdrzemnęła kolo 19-20 a ona za nic nie chciała zasnąć. Wytrzymała z trudem do 22.30 ale już ledwo patrzyła na oczy ;)
DSC04077.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg DSC04074.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg DSC04082.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg DSC04095.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg DSC04121.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• DSC04077.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC04077.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    115,8 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC04074.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC04074.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    95,5 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC04082.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC04082.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    117,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC04095.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC04095.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg