reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka,
Nie było źle, dużo rzeczy pamiętam, trochę się zmieniło, jest lekki chaos, ale do końca listopada siedzę z dziewczyną, która mnie zastępowała.
Jeśli chodzi o psychiczne nastawienie to nawet za bardzo nie czułam tego stresu, nie docierało to do mnie za bardzo.
Moja mama odebrała Adę ze żłobka i też jej poszło nie najgorzej, chociaż Ada się musi przestawić, że to nie ja po nią jeżdżę.

Najgorzej chyba ze zmęczeniem, bo po 14 to już zasypiałam przed tym monitorem [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Nuśkaaa fajnie, ze dolegliwości ustąpiły,wyobrażam sobie jak sie wystraszyłam krwawienia. Tez bym spanikowała, dobrze, ze ta infekcje wykryła szybko bo rożnie to mogło byc. Bardzo nie bezpieczne są w ciąży. Trzymam kciuki i pokaz brzuszek [emoji3]

@India89 gratuluje powrotu do pracy! Fajnie, że się odnalazłaś. Na pewno szybko sie przyzwyczaisz do trybu pracy i senność popołudniowa przejdzie [emoji6]

India a czas szybko Ci zlecial?
Fajnie, że dobrze poszło i oby tak dalej. Adka też dzielna dziewczynka. Ile zostala z babcia?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super India że się wszystko udało. Jak dziś??

My dziś mieliśmy szczepienie. Amelka bardziej płakała jak ja doktor badała niż przy ukłuciu :-)

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my jeszcze nie mialysmy szczepienia w 13-14 ms i tak mysle co zrobic, bo przez ten zlobek Ada smarkata ciagle. Niby katar nie przeszkoda, ale ja nie mam gwarancji, ze akurat w momencie szczepienia nie bedzie sie cos rozwijalo.

W pracy spoko, duzo pamietam, wiec bez wiekszego bolu. Dzis czas szybciej zlecial. Tylko w domu malo jestem, bo rano z Adzia wychodze i wracam po 18tej.
Ade mama odebrala po 15:30, a moj M po 17 tej w domu byl.

U nas na szczęście odpukac od dobrego miesiąca bez choroby więc wykorzystalismy. Teraz idziemy 30.03.2018. a wcześniej z Filipem w styczniu na 5 lat. Z nim to gorzej bo już nie chce słyszeć o szczepieniu ;-)

No to super, jak dużo pamiętasz to łatwiej wrócić do obowiązków. A zespół ten sam?? Oprócz tej dziewczyny co ciebie zastępowała

Tak ten sam, bo ta dziewczyna tylko na zastepstwo byla i przechodzi gdzie indziej.

Troche sie pozmienialo przez te 1,5 roku, wiadomo, ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic [emoji6]
A jak Tobie Viola sie pracuje?

Generalnie dobrze, nie narzekam. Jest dużo więcej pracy i obowiązków niż w poprzedniej pracy ale to z drugiej strony dzięki temu te 7h mija bardzo szybko. Narazie jeszcze nie mogę wskoczyć w rytm, ciągle mi czasu w pracy i w domu brakuje ;-)

reklama
Do góry