reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hejka, nie pisze bo czasu brak, mąż tydzień wolnego mial i Jasio nam troszkę chorował a jest straszny cycek mamusi, wiec wszystko musialam robić z nim. Jutro kontrola u pediatry.
Kasia2310 juz calkiem dobrze sie czuję, po prenatalnych jestem spokojna bo dzidziuś zdrowiutki i jak na ten moment wyglada na dziewczynkę
15 tc juz i pokaże wam moje drugie szczęście, na pierwszym zdjęciu jest przodem, na drugim od góry główka i rączki
uściski dla maluchów
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia2310 juz calkiem dobrze sie czuję, po prenatalnych jestem spokojna bo dzidziuś zdrowiutki i jak na ten moment wyglada na dziewczynkę
15 tc juz i pokaże wam moje drugie szczęście, na pierwszym zdjęciu jest przodem, na drugim od góry główka i rączki
uściski dla maluchów
KasiaMarysia23
Śliczny bąbelek! Niech zdrowo rośnie.Hejka, nie pisze bo czasu brak, mąż tydzień wolnego mial i Jasio nam troszkę chorował a jest straszny cycek mamusi, wiec wszystko musialam robić z nim. Jutro kontrola u pediatry.
uściski dla maluchów
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Dziewczyny mam prośbę, może któraś zechciała by pomóc
Link do: Moje serduszko umiera, ocal mnie...
To chłopczyk 9 miesięczny z mojego miasta. Ma wadę serca, został zakwalifikowany do operacji w Rzymie niestety potrzeba 120tys euro :---(
Jego Mamę znam, przychodzi do apteki, robimy proszki na serce dla Kornelka. Nasze miasteczko jest zaangażowane ale obawiam się że to nie wystarczy :-(
Dla dziewczyn które są na FB- jest grupa Licytacje dla Kornelka, wystawiamy tam różne rzeczy które można wylicytować i całkowity dochód wpłacamy na konto małego. Może któraś coś zainteresuje :-)
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Moje serduszko umiera, ocal mnie...
To chłopczyk 9 miesięczny z mojego miasta. Ma wadę serca, został zakwalifikowany do operacji w Rzymie niestety potrzeba 120tys euro :---(
Jego Mamę znam, przychodzi do apteki, robimy proszki na serce dla Kornelka. Nasze miasteczko jest zaangażowane ale obawiam się że to nie wystarczy :-(
Dla dziewczyn które są na FB- jest grupa Licytacje dla Kornelka, wystawiamy tam różne rzeczy które można wylicytować i całkowity dochód wpłacamy na konto małego. Może któraś coś zainteresuje :-)
viola150
Filip był dziś na kontroli z Bartkiem, wszystko ok. Jutro idzie do przedszkola bo już w domu wariuje.
Za to mnie zatoki męczą od miesiąca ponad, jestem po dwóch antybiotykach które sama sobie zaaplikowalam, niestety niewiele pomogły. Cały czas mam zatkaną lewą dziurkę... W środę mam laryngologa i obawiam się że bez zabiegu się nie obejdzie :-(
Najpierw muszę zrobić tomograf.
W piątek mamy imprezę roczkowa.
Amelka nie chodzi sama, ale coraz częściej się puszcza i robi np dwa kroki od ławy do kanapy. A jak siedzieliśmy dziś z moim na podłodze to potrafiła przejść cały pokój ode mnie do męża tylko ona taka szybka jest że chce biegać :-)
Za to mnie zatoki męczą od miesiąca ponad, jestem po dwóch antybiotykach które sama sobie zaaplikowalam, niestety niewiele pomogły. Cały czas mam zatkaną lewą dziurkę... W środę mam laryngologa i obawiam się że bez zabiegu się nie obejdzie :-(
Najpierw muszę zrobić tomograf.
W piątek mamy imprezę roczkowa.
Amelka nie chodzi sama, ale coraz częściej się puszcza i robi np dwa kroki od ławy do kanapy. A jak siedzieliśmy dziś z moim na podłodze to potrafiła przejść cały pokój ode mnie do męża tylko ona taka szybka jest że chce biegać :-)
KasiaMarysia23
Dziewczyny macie już butki zimowe dla dzieci?
Tak :-)Serio takie same? Nawet nie sprawdzalam skladu przyznan szczerze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze sprawdzam tak już mam hehe
Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha no mowie Ci miałam to samoOla tak my sie posikalismy jak go na cmentarz ubralismy w ta kurtke na wieczor ja chcialam ja wymieniac na mniejsza ale jednak zostawilam bo mniejsza ma krotsze rekawy a te sa super i gruba bluza pod nia wejdzie ale fajne sa bardzo te kurteczki ja jeszcze tylko ten kombinezon zimowy kupie na sanki i juz [emoji14] a w ogole to super sanki byly wczoraj w careffurze czy jak to tam sie pisze ale nie mielismy miejsca w samochodzie bo kupowalismy plytki wczoraj a 70 zl kosztowaly.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom