reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka, nie pisze bo czasu brak, mąż tydzień wolnego mial i Jasio nam troszkę chorował a jest straszny cycek mamusi, wiec wszystko musialam robić z nim. Jutro kontrola u pediatry.

Kasia2310 juz calkiem dobrze sie czuję, po prenatalnych jestem spokojna bo dzidziuś zdrowiutki i jak na ten moment wyglada na dziewczynkę ;)
15 tc juz i pokaże wam moje drugie szczęście, na pierwszym zdjęciu jest przodem, na drugim od góry główka i rączki ;)
1509988933-bcd776a3d4368faa-aaaaaa.jpeg

uściski dla maluchów ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, nie pisze bo czasu brak, mąż tydzień wolnego mial i Jasio nam troszkę chorował a jest straszny cycek mamusi, wiec wszystko musialam robić z nim. Jutro kontrola u pediatry.

Kasia2310 juz calkiem dobrze sie czuję, po prenatalnych jestem spokojna bo dzidziuś zdrowiutki i jak na ten moment wyglada na dziewczynkę ;)
15 tc juz i pokaże wam moje drugie szczęście, na pierwszym zdjęciu jest przodem, na drugim od góry główka i rączki ;)
1509988933-bcd776a3d4368faa-aaaaaa.jpeg

uściski dla maluchów ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny bąbelek! Niech zdrowo rośnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam prośbę, może któraś zechciała by pomóc
Link do: Moje serduszko umiera, ocal mnie...
To chłopczyk 9 miesięczny z mojego miasta. Ma wadę serca, został zakwalifikowany do operacji w Rzymie niestety potrzeba 120tys euro :-:)-:)-(
Jego Mamę znam, przychodzi do apteki, robimy proszki na serce dla Kornelka. Nasze miasteczko jest zaangażowane ale obawiam się że to nie wystarczy :-(

Dla dziewczyn które są na FB- jest grupa Licytacje dla Kornelka, wystawiamy tam różne rzeczy które można wylicytować i całkowity dochód wpłacamy na konto małego. Może któraś coś zainteresuje :-)

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Filip był dziś na kontroli z Bartkiem, wszystko ok. Jutro idzie do przedszkola bo już w domu wariuje.
Za to mnie zatoki męczą od miesiąca ponad, jestem po dwóch antybiotykach które sama sobie zaaplikowalam, niestety niewiele pomogły. Cały czas mam zatkaną lewą dziurkę... W środę mam laryngologa i obawiam się że bez zabiegu się nie obejdzie :-(
Najpierw muszę zrobić tomograf.

W piątek mamy imprezę roczkowa.

Amelka nie chodzi sama, ale coraz częściej się puszcza i robi np dwa kroki od ławy do kanapy. A jak siedzieliśmy dziś z moim na podłodze to potrafiła przejść cały pokój ode mnie do męża tylko ona taka szybka jest że chce biegać :-)

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola tak my sie posikalismy jak go na cmentarz ubralismy w ta kurtke na wieczor ja chcialam ja wymieniac na mniejsza ale jednak zostawilam bo mniejsza ma krotsze rekawy a te sa super i gruba bluza pod nia wejdzie ;) ale fajne sa bardzo te kurteczki ja jeszcze tylko ten kombinezon zimowy kupie na sanki i juz [emoji14] a w ogole to super sanki byly wczoraj w careffurze czy jak to tam sie pisze ale nie mielismy miejsca w samochodzie bo kupowalismy plytki wczoraj a 70 zl kosztowaly.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no mowie Ci miałam to samo :)

Do góry