reklama
Dorcia jeszcze polubi Franiu;-)
India sliczna Ada taka tez ciemna wloski dlugie chyba do Ciebie podobna co? i kiedys pamietam zdjecie Radka wrzucalas do to brata tez tak mi sie kojarzy
Co do chusteczek babydream to tez je wlasnie kupuje i dzisiaj kupilam tez zielone 4 pak bo rozowe sa juz tylko pojedynczo i to te same chusteczki sklad identyczny tylko opakowanie zmienili
India sliczna Ada taka tez ciemna wloski dlugie chyba do Ciebie podobna co? i kiedys pamietam zdjecie Radka wrzucalas do to brata tez tak mi sie kojarzy
Co do chusteczek babydream to tez je wlasnie kupuje i dzisiaj kupilam tez zielone 4 pak bo rozowe sa juz tylko pojedynczo i to te same chusteczki sklad identyczny tylko opakowanie zmienili
Nadziejka te Zara są super cieple i ładne ale FIlip też jak paker wygląda haha? Ostatnio padłam że śmiechu jak ubrałam małego i chodził w niej xDo widzisz Marysiu super to powinien byc dobry ten kombinezon bo zeby kupic u nas w miescie nowy to nie wiem kiedy trzeba tam isc zeby jeszcze byly
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to chyba każde dziecko xD
India9
Fanka BB :)
Dorcia jeszcze polubi Franiu;-)
Serio takie same? Nawet nie sprawdzalam skladu przyznan szczerze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Ola tak my sie posikalismy jak go na cmentarz ubralismy w ta kurtke na wieczor ja chcialam ja wymieniac na mniejsza ale jednak zostawilam bo mniejsza ma krotsze rekawy a te sa super i gruba bluza pod nia wejdzie ale fajne sa bardzo te kurteczki ja jeszcze tylko ten kombinezon zimowy kupie na sanki i juz [emoji14] a w ogole to super sanki byly wczoraj w careffurze czy jak to tam sie pisze ale nie mielismy miejsca w samochodzie bo kupowalismy plytki wczoraj a 70 zl kosztowaly.
Nadziejka96
o tak Ada wyglada jak 3 lata piekna
reklama
Hej kochane
Ja się nie odzywałam bo byliśmy w rozjeździe w związku z 1 listopada. Odwiedziliśmy rodzinę we Wrocławiu . Przy okazji trochę pozwiedzalismy
Ale od soboty już w domu . Wczoraj byliśmy na świątecznej sesji zdjęciowej. Tak mi się spodobały zdjęcia jednej Pani fotograf że nie mogłam się oprzeć Aż normalnie poczułam magię świąt w tej scenerii
Nuska jak się czujesz ? Który to już tydzień ?
Ja się nie odzywałam bo byliśmy w rozjeździe w związku z 1 listopada. Odwiedziliśmy rodzinę we Wrocławiu . Przy okazji trochę pozwiedzalismy
Ale od soboty już w domu . Wczoraj byliśmy na świątecznej sesji zdjęciowej. Tak mi się spodobały zdjęcia jednej Pani fotograf że nie mogłam się oprzeć Aż normalnie poczułam magię świąt w tej scenerii
Nuska jak się czujesz ? Który to już tydzień ?