reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Robilam tez nalesniki z jaglanego mleka, ale z kartonu i bylo czuc ten jaglany smak i troche sie rozwalaly, ale Radek jadl z dzeme i nie zauwazyl roznicy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja robiłam z maki tej ciemnej ze zbożami jest różnica tez sie troche rozwalaly
Jak zimne to czuć nie bylo cieple duza różnica heh

reklama
czesc kobietki ☺
Jestem mama dwóch lobuzow 7lat Wiktor 2 lata Emil i chcemy z mężem córeczkę. Po rozmowie z ginekologiem chcieliśmy zacząć sie starac od nowego roku bo Emil to taki typ ADHD i meczy mnie strasznie. Gin nam powiedziała ze jak ma być dziewczynka to trzeba się starać 2 dni przed szczytowym dniem płodności bo plemniki niosące damskie geny sa wolniejsze jej zdaniem to działa . Ale do rzeczy pech chciał po wizycie u niej przestawił mi się okres z28 dniowego cyklu zrobił się 22 dniowy. Kochaliśmy się jak zawsze z gumą i wiem ze to był dzień płodny po śluzie rozpoznaje no i co i guma bach pekla skończyło się we mnie. Specjalnie się nie przejęłam ale od wczoraj boli mnie blizna po cieciu czuje jakby skora miała się w tym miejscu rozejść, ciegle biegam siusiu i dziś rano jak otworzyłam pojemnik z żółtym serem biegłam do łazienki. Od Stosunku minęło 7 dni wiem ze mało. Ale w poprzednich ciazach tez tak szybko miałam objawy tylko ze odrzucalo mnie od fajurow a teraz bym je jadła tak mi smakują. Testu nie bede jeszcze robić bo nie wyjdzie .

pozdrawiam wszystkie kobietki
No na objawy za wcześnie jeszcze.
Bete mozna zrobic chyba 10 dni po stosunku :-)
Tzn owu
A śluz nie zawsze wyznacznik ja zaszlam i nie mialam w tym cyklu śluzu wiec to nie zawsze wyznacznik:)
Kwas owszem :)

Mi test wyszedl przed terminem @, jakies 3 dni, zakladajac, ze dobrze zalozylam dzien @. Ale to czulosc 10. Test nie zawsze wyjdzie, a beta prawde powie

Na apce cos takiego znalazlam
1508321999-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale powiem Ci, ze za wczesnie nie rob, ja spodziewalam sie @ w piatek, zrobilam w niedziele przed i nie wyszedl. We wtorek rano pozytywny

reklama
Do góry