reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
nie wiem czy cos łykać czy poczekać
Zawsze warto brać kwas foliowy;)

India robiłam swoje mleko, smak lekko cierpki,wgl bleeeeh.
Tak przepłukałam kasze,bo pewnie o to zapytasz.

Dora ja mam rogowacenia na rekach nad lokciami i mi dermatolog powiedział,że to jakies zapalenie okolomieszkowe czy coś i to nie jest związane z dietą.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - bete na kilka dni przed @ mozna. Poszukaj w necie, bo ja nie na biezaco jestem.

Marysiu, raz mi wyszlo gorzkie i od tamtej pory plucze pod kranem, a pozniej koniecznie wrzatkiem i to sporo i ani razu mi noe wyszlo z gorycza. Ja do tego dodaje jeszcze troche oleju, soli i slodze syropem z agawy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Robilam tez nalesniki z jaglanego mleka, ale z kartonu i bylo czuc ten jaglany smak i troche sie rozwalaly, ale Radek jadl z dzeme i nie zauwazyl roznicy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry