reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja musiałam odstawić.
Zależy od dziecka;)
U mojej koleżanki skończyły się problemy jak zakończyła kp.
Smakuje Ci mleko jaglane?
Ja jak spróbowalam to mi nie smakuje

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysia ale Magda Twoja ma chyba jeszcze alergie inne do tego?
Ja bylam ostatnio u poloznej ktora jest tez doradca laktacyjnym( dzieki niej karmie nadal) zawiezc poduche i wziela mala sobie poogladac i mowi mi ze wysypka na policzkach wyglada jej na skaze ale po za tym zadnych innych objawow mala nie ma. W celu sprawdzenia czy to skaza odstawilam malej kaszki z mm i jogurty i zovaczymy jak zejdzie to to a jak nie to w takim razie bedzie rogowacenie przymieszkowe czy jakos tak. ( ja i Cyprian to mamy).
Amelce jakis czas temu zaczely robic sie krostki na policzkach.

20171018_083304.jpg

Synu ma takie na nogach rekach i policzkach. Latem jest lepiej zima gorzej. Z wiekem bedzie mu to troche znikac. U mnie to wyglada jak gesia skórka.

Załączniki

• 20171018_083304.jpg
    20171018_083304.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 428
Ja tez mam to rogowacenie i u mnie z wiekiem się pogorszyła Ale nie o tym chciałam napisać Moją dermatolog twierdzi ze to ma związek z nietolerancja laktozy i może coś w tym być Teraz jak odstawiłam nabiał to jest lepiej z moją skórą

Marysia, ja go nie pije, ale jak probowalam to smak do przezycia. Ada sie zajada :-)
Zupelnie inny smak takiego z kartony, a takiego wlasnej roboty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

czesc kobietki [emoji5]
Jestem mama dwóch lobuzow 7lat Wiktor 2 lata Emil i chcemy z mężem córeczkę. Po rozmowie z ginekologiem chcieliśmy zacząć sie starac od nowego roku bo Emil to taki typ ADHD i meczy mnie strasznie. Gin nam powiedziała ze jak ma być dziewczynka to trzeba się starać 2 dni przed szczytowym dniem płodności bo plemniki niosące damskie geny sa wolniejsze jej zdaniem to działa . Ale do rzeczy pech chciał po wizycie u niej przestawił mi się okres z28 dniowego cyklu zrobił się 22 dniowy. Kochaliśmy się jak zawsze z gumą i wiem ze to był dzień płodny po śluzie rozpoznaje no i co i guma bach pekla skończyło się we mnie. Specjalnie się nie przejęłam ale od wczoraj boli mnie blizna po cieciu czuje jakby skora miała się w tym miejscu rozejść, ciegle biegam siusiu i dziś rano jak otworzyłam pojemnik z żółtym serem biegłam do łazienki. Od Stosunku minęło 7 dni wiem ze mało. Ale w poprzednich ciazach tez tak szybko miałam objawy tylko ze odrzucalo mnie od fajurow a teraz bym je jadła tak mi smakują. Testu nie bede jeszcze robić bo nie wyjdzie .

pozdrawiam wszystkie kobietki

Hej, witaj. Skoro wczesniejsze doswiadczenia pokazuja, ze masz objawy na tak wczesnym etapie to moze i teraz cos zmajstrowaliscie :-)
Skad jestes?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry