reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zobacz załącznik 826183
Synu ma takie na nogach rekach i policzkach. Latem jest lepiej zima gorzej. Z wiekem bedzie mu to troche znikac. U mnie to wyglada jak gesia skórka.

I to jest to zapalenie okolomieszkowe?
Coś sie z tym robi?

@Ania dobrze, że już w domku, odpoczniecie sobie. Przykro mi, że Bartuś ma padaczkę, dobrze, że już zdiagnozowany. Ma szanse wyrosnąć, wiec jest dobrze.

Emilek miał dzisiaj pierwsze szczepienie. Bardzo Go zaskoczyło pierwsze ukłucie i rozdarł sie masakrycznie. A potem całe popołudnie tak biedak sie żalił. Plakalam razem z Nim. A jutro znowu pobranie krwi [emoji24]

Strasznie mi sie czas skurczył ciagle Mj go brakuje [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Hej kochane ! :)
Ania dobrze,że diagnoza jest . Wiadomo na czym stoicie a Bartek ma szansę wyrosnąć z tego:*

Mi też ciągle czasu brak. Adzie idą zęby w nocy jest masakra. Dziś to chyba wstawała ze 20 razy. Co dzień pocieszam się tym,że w końcu kiedyś to musi się skończyć . Ale już powoli nie wyrabiam.
A jeszcze zaangażowałam się w prowadzenie księgowości i zapisałam się na angielski żeby przypomnieć sobie parę rzeczy bo dawno nie używałam i się boję ,żeby nie pozapominać wszystkiego .

Zamówiłam te kaszki Holle co polecałyście. Dziś mi przyszły więc będziemy próbować :)

India Gratulacje dla Ady [emoji8][emoji8]

Ja właśnie chciałam Wam wstawić ostatnio filmik jak Amelka chodzi ale nie umiem [emoji17] robi ze 3-4 kroczki. I się strasznie odważna zrobiła i się puszcza i nie zawsze niestety utrzyma równowagę [emoji6]

Anka super że w domku jesteście, najważniejsze że choroba zdiagnozowana i że jesteście teraz już pod kontrolą więc zawsze jak będzie się coś działo to wiesz gdzie się kierować.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry