reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej.
Czytam was ale nie mam czasu pisac i nie wiem co.
Jakis.gorszy okres u mnie. Od kilku dni Brzuch od pepka w dol mnie boli, kluje.... Masakra jakas. Maly dzis sam siebie przeszedl. Calutki dzien byl niegrzeczny. No czasem mam tylko jakis przeblysk.
Powiem.Wam ze jest ciezko praktycznie samemu byc z dwojka malych dzieci( czasem nie mam jak obiadu ugotowac).
A jeszcze za szycie sie wzielam zeby sie troszke oderwac.
India jakie mleko dajesz malej?
Mala ma prawdopodobnie lekka skaze ale odstawilam kaszki z mlekiem mm i zobaczymy czy zejdzie. Jakbym poszla do lekarza to odrazu bylby nutramigen co jest najlatwiejszym rozwiazaniem. Dziecko jak ma skaze to mozna karmic dalej piersia. Zreszta probowalam dac kiedys malej mm to sprobowala i malo nie zwymiotowala hehe.

My w domu od 20
Diagnoza: padaczka uogólniona. Czyli tak naprawdę to nadal za dużo nie wiemy poza tym że moze wyrosnąć z tego bo zmiany w mózgu są bardzo niewielkie.
Dostaliśmy mimo wszystko najmniejsza dawkę leku i juz jesteśmy umowieni do neurologa za dwa tygodnie, ale jak coś to moge dzwonić w każdej chwili.

Jestem tak zmęczona ze nawet kciuki mnie bolą...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Czytam was ale nie mam czasu pisac i nie wiem co.
Jakis.gorszy okres u mnie. Od kilku dni Brzuch od pepka w dol mnie boli, kluje.... Masakra jakas. Maly dzis sam siebie przeszedl. Calutki dzien byl niegrzeczny. No czasem mam tylko jakis przeblysk.
Powiem.Wam ze jest ciezko praktycznie samemu byc z dwojka malych dzieci( czasem nie mam jak obiadu ugotowac).
A jeszcze za szycie sie wzielam zeby sie troszke oderwac.
India jakie mleko dajesz malej?
Mala ma prawdopodobnie lekka skaze ale odstawilam kaszki z mlekiem mm i zobaczymy czy zejdzie. Jakbym poszla do lekarza to odrazu bylby nutramigen co jest najlatwiejszym rozwiazaniem. Dziecko jak ma skaze to mozna karmic dalej piersia. Zreszta probowalam dac kiedys malej mm to sprobowala i malo nie zwymiotowala hehe.
To masz niezły kocioł jak sama z dwójką dzieci Ja jestem sama z Frankiem a on stosunkowo grzeczny jest i czasem ciężko Szczególnie jak sobie jakąś dodatkową pracę wymyślę.
Z mlekami to prawie wszystkie mm sa z białkiem mleka krowiego

My w domu od 20
Diagnoza: padaczka uogólniona. Czyli tak naprawdę to nadal za dużo nie wiemy poza tym że moze wyrosnąć z tego bo zmiany w mózgu są bardzo niewielkie.
Dostaliśmy mimo wszystko najmniejsza dawkę leku i juz jesteśmy umowieni do neurologa za dwa tygodnie, ale jak coś to moge dzwonić w każdej chwili.

Jestem tak zmęczona ze nawet kciuki mnie bolą...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka dobrze ze juz w domu
Masz kogoś do pomocy Chociaż na parę dni żeby odpocząć? Teraz pewnie córka będzie chciała więcej twojej uwagi po powrocie. Trzymam kciuki za małego żeby ataki się nie powtarzały

czesc kobietki ☺
Jestem mama dwóch lobuzow 7lat Wiktor 2 lata Emil i chcemy z mężem córeczkę. Po rozmowie z ginekologiem chcieliśmy zacząć sie starac od nowego roku bo Emil to taki typ ADHD i meczy mnie strasznie. Gin nam powiedziała ze jak ma być dziewczynka to trzeba się starać 2 dni przed szczytowym dniem płodności bo plemniki niosące damskie geny sa wolniejsze jej zdaniem to działa . Ale do rzeczy pech chciał po wizycie u niej przestawił mi się okres z28 dniowego cyklu zrobił się 22 dniowy. Kochaliśmy się jak zawsze z gumą i wiem ze to był dzień płodny po śluzie rozpoznaje no i co i guma bach pekla skończyło się we mnie. Specjalnie się nie przejęłam ale od wczoraj boli mnie blizna po cieciu czuje jakby skora miała się w tym miejscu rozejść, ciegle biegam siusiu i dziś rano jak otworzyłam pojemnik z żółtym serem biegłam do łazienki. Od Stosunku minęło 7 dni wiem ze mało. Ale w poprzednich ciazach tez tak szybko miałam objawy tylko ze odrzucalo mnie od fajurow a teraz bym je jadła tak mi smakują. Testu nie bede jeszcze robić bo nie wyjdzie .

pozdrawiam wszystkie kobietki

MalaMi nie chce być niemila ale Ty bardzo mocno mi sugerowalas zebym Magde na mm przestawila... mozna karmic owszem ale jak jak je Twoje mleko to Ty tez musisz odstawic nabial.

Anka trzymam kciuki żeby ten atak sie nie powtórzył i zeby wyrósł z tego

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka trzymam kciuki - dobrze, że już wyszliście i dobrze, że wiecie co się dzieje. Jest szansa, że wyrośnie więc super.

Marysia, Ada ma uczulenie na mleko, a ja karmiłam i nie odstawiłam nabiału i było ok

Z tym, że ja nie wiem co ona ma za alergię jak jajka i mięso je bez problemu, a tylko z samym nabiałem jest problem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry