reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow :* U nas póki co odpukać nawet kataru nie było i mam nadzieję że tak jeszcze długo zostanie ;)
Byłam dziś z Adą na kontrolnej wizycie u pediatry. Waży 7360 i stwierdziła że mogłaby więcej. W sumie trochę w szoku jestem bo na jakąś chuda to ona mi nie wygląda. To serio jest mało ? Za tydzień będzie mieć 7 miesięcy. Pamiętacie ile ważyły wasze maluchy w tym czasie ? Mówiła mi żebym się zastanowiła czy jej mm nie podać. No bez jaj sobie myślę. W centylach idzie ok więc niech spada. Wkurza mnie już ona z resztą bo ma jakieś chore teorie i chyba ją zmienię.

reklama
Mój mąż w ogóle woli hollsy miodowo-cytrynowe na gardło od jakichkolwiek tabletek

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój znów czarne zajada i na gardło i tak czasem.

Matko dziewczyny współczuję tyle chorób? I Wy i dzieciaczki :( duuuuzo zdrowia!

A my mamy postęp, Wiki polubiła huśtawkę nawet wczoraj w niej spala :)
IMG_20170925_201639661-1560x2080.jpg

Załączniki

• IMG_20170925_201639661-1560x2080.jpg
    IMG_20170925_201639661-1560x2080.jpg
    503,5 KB · Wyświetleń: 373
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow :* U nas póki co odpukać nawet kataru nie było i mam nadzieję że tak jeszcze długo zostanie ;)
Byłam dziś z Adą na kontrolnej wizycie u pediatry. Waży 7360 i stwierdziła że mogłaby więcej. W sumie trochę w szoku jestem bo na jakąś chuda to ona mi nie wygląda. To serio jest mało ? Za tydzień będzie mieć 7 miesięcy. Pamiętacie ile ważyły wasze maluchy w tym czasie ? Mówiła mi żebym się zastanowiła czy jej mm nie podać. No bez jaj sobie myślę. W centylach idzie ok więc niech spada. Wkurza mnie już ona z resztą bo ma jakieś chore teorie i chyba ją zmienię.
Moj wazyl na 4 miesiace 7.500 zawsze chwalila jego wage pediatra :)
A teraz lata ma 9,5 miesiaca i wazy moze ponad 9 wazylam go calkiem niedawno szczupły jest:)

Ostatnia edycja:
Nuska ja raz mialam bol gardla w ciąży to słyszałam wlasnie ze tantum jest bardzo dobre ale bralam Issle pastylki dziewczyna w aptece mi poleciła i mozna w ciąży
Prenal en raz bralam tez chyba przy KP
Spoko sa.
Ostatnio jak stalam w kolejce w aptece i Pani prosila syrop dla kobiet w ciazy i wlasnie wspomniala o prenale n to Pani w aptece mówiła ze jak zobaczyla sklad tego to jej sie chcialo śmiać :-)
I ze takie coś to w domu mozna zrobic lepsze hehe

Kasiu, Ada dzisiaj w ubraniu 8300 kg, wiec grubo przesadzila ta lekarka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India ale Adka Twoja juz raczkuje
A Kasi ?
Moj wlasnie wazyl jak napisalam na 4 miesiące 7.500 i mowila ze piekna waga
A zawsze byl szczupły to nie wiem jak oni ta wage licza ze jeden mowi ok drugi za malo
Wydaje mi sie ze to zalezy od dziecka i tyle :)
Ja malego wazylam jak tylko raczkowal teraz chodzi to moze mniej niz 9 wazy nawet

My po wizycie u pediatry. Ada dostala antybiotyk, bo niestety osluchowo czysto nie jest i dr sie boi, ze jej sie rzuci na oskrzela, a poza tym ta goraczka nas nie opuszcza :-/

Ja po gripexie nadal czuje sie chora, ale juz troche lepiej.

Nuska, zdrowia i dla Was :-*
Ja w jednej ciazy bralam isle, w drugiej tantum verde, bez znaczenie ktory trymestr

Mi pomagala w przeziebieniu mikstura od Czarnej Madzi - miod, cytryna, imbir i woda. Naprawde szybko udawalo mi sie ogarnac przeziebienie i smakowo tez pychota

My po wizycie u pediatry. Ada dostala antybiotyk, bo niestety osluchowo czysto nie jest i dr sie boi, ze jej sie rzuci na oskrzela, a poza tym ta goraczka nas nie opuszcza :-/

Ja po gripexie nadal czuje sie chora, ale juz troche lepiej.

Nuska, zdrowia i dla Was :-*
Ja w jednej ciazy bralam isle, w drugiej tantum verde, bez znaczenie ktory trymestr

Mi pomagala w przeziebieniu mikstura od Czarnej Madzi - miod, cytryna, imbir i woda. Naprawde szybko udawalo mi sie ogarnac przeziebienie i smakowo tez pychota

Ja juz nie pamietam kiedy bralam antybiotyk
I kiedy bylam u lekarza chyba za dziecka kurcze zawsze jak cos mnie dopadnie to dwa dni i nie ma
Ale ja tez zawsze herbata z miodem maliny swoje :-)
Z bzu tez jest dobry ma grypę no i czosnek:)
Do nosa ew woda albo jakies krople

reklama
Do góry