reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola zdrówka dla przytulaska ! :*

O tej metodzie na studiach mieliśmy. nie rozumiem ludzi którzy decydują się ją stosować. Nie wiem jak w ogóle można wpaść na coś takiego, żeby tak dziecko zostawić. Tak jak Życiowa pisze to co dzieje się w główce takiego malucha to nawet słów brak by to opisać.

Czesc dziewczyny. Mam na sprzedaz Inofem 54saszetki i dla mezczyzn Profertil 40tabletek ktore zostaly mi ze staranek. Jakby ktoras byla zainteresowana priv bo szkoda zeby mi sie marnowaly.

Dokładnie rok temu zrobiłam test i dowiedziałam się, że Franek siedzi w brzuszku :) Tak właściwie to wy mnie przekonałyście bo ja tak nie do końca w tą bladą kreskę wierzyłam. Zakręcona byłam nie mogłam zdjęcia wstawić do pracy się spóźniłam A India z tej okazji kupiła litr coli ;)
Jesteście super Dzięki za wsparcie

Violu zasnal przed 19 sam w lozeczku wstal po 20 minutach i juz nie spal do 22.30 prawie. ale mial goraczke wczoraj i dzisiaj tez z rana mial wiec nie wiem czy to przez to tak czy jak

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucam torcik Ady :-) jutro roczek [emoji16] yeah!
Tylko chora maruda moja :-(
1506194475-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India apetyczny torcik :) udanej imprezy? Co Adusi? Rozłożyło ja?

Mam dwa pytania jedno może głupie ale zapytam.
1. Jak Wasze dzieci były malutkie to spały na płasko?: każdy tak o tym gada, w szkole rodzenia też mówili że żadnych klinów pod materac nie można itd ale te łóżeczka szpitalnej też były pod skosem przecież. My dzisiaj pod materac podlozylismy mały kocyk i póki co wydaję się być ok.

2. Cała ciążę Mialam gładka twarz no ideolo. Każdy mówił że na chłopaka im ta moja ciąża wygląda... No i dziś się już popsuło, wyskakuje mi mega wielki syf między brwiami. Jak to ogarnąć? Skutecznie :) myślałam że mając 25 lat to już nie wróci. Dodam że kolejna ciąża póki co nie jest brana pod uwagę :D

Do góry