reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola zdrówka dla przytulaska ! :*

O tej metodzie na studiach mieliśmy. nie rozumiem ludzi którzy decydują się ją stosować. Nie wiem jak w ogóle można wpaść na coś takiego, żeby tak dziecko zostawić. Tak jak Życiowa pisze to co dzieje się w główce takiego malucha to nawet słów brak by to opisać.

Czesc dziewczyny. Mam na sprzedaz Inofem 54saszetki i dla mezczyzn Profertil 40tabletek ktore zostaly mi ze staranek. Jakby ktoras byla zainteresowana priv bo szkoda zeby mi sie marnowaly.

Dokładnie rok temu zrobiłam test i dowiedziałam się, że Franek siedzi w brzuszku :) Tak właściwie to wy mnie przekonałyście bo ja tak nie do końca w tą bladą kreskę wierzyłam. Zakręcona byłam nie mogłam zdjęcia wstawić do pracy się spóźniłam A India z tej okazji kupiła litr coli ;)
Jesteście super Dzięki za wsparcie

Violu zasnal przed 19 sam w lozeczku wstal po 20 minutach i juz nie spal do 22.30 prawie. ale mial goraczke wczoraj i dzisiaj tez z rana mial wiec nie wiem czy to przez to tak czy jak

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucam torcik Ady :-) jutro roczek [emoji16] yeah!
Tylko chora maruda moja :-(
1506194475-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India apetyczny torcik :) udanej imprezy? Co Adusi? Rozłożyło ja?

Mam dwa pytania jedno może głupie ale zapytam.
1. Jak Wasze dzieci były malutkie to spały na płasko?: każdy tak o tym gada, w szkole rodzenia też mówili że żadnych klinów pod materac nie można itd ale te łóżeczka szpitalnej też były pod skosem przecież. My dzisiaj pod materac podlozylismy mały kocyk i póki co wydaję się być ok.

2. Cała ciążę Mialam gładka twarz no ideolo. Każdy mówił że na chłopaka im ta moja ciąża wygląda... No i dziś się już popsuło, wyskakuje mi mega wielki syf między brwiami. Jak to ogarnąć? Skutecznie :) myślałam że mając 25 lat to już nie wróci. Dodam że kolejna ciąża póki co nie jest brana pod uwagę :D

Do góry