reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Godzinka w żłobku za Tymkiem. Pani mowi ze płakał i się uspakajał i znpwu płakał i tak w kółko... ale wierzę ze sie przyzwyczai w końcu ;)

1505464051-aaaaaa.jpeg

Śliczna Madzia, taka kluseczka była a się wyciągnęła pewnie dlatego że chodzić zaczęła :)

Edzia zrób jutro z rana. Jak wczesna ciąża to z kolejnego może nie wyłapać.

Życiowa ale słodziak i jakie ma butki ma fajne :)

Kasia jak nieduży to mei tai.

Mala mi no to chyba ma rację jak macie budowę to chyba nie ma sensu na siłę kasy wywala :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi faceci czasem widzą wszystko inaczej. Mój np miał wczoraj kupić fotel dla Małej bo co miesiąc chce jej robić fotkę a w takim fotelu będzie odrazu widać różnicę wielkosciowa... to też ile się nagadał że po co, że drogi, że miejsca mało... Kupił i stwierdził że fajny jest :D ostatnio żałował że w ciąży jeszcze w czerwcu nie pojechaliśmy nad morze. Sam nie chciał bo ile zgłoszeń mu przepadnie itd. A ja temat odpuściłam bo zimnica była i wolałam zostawić te pieniądze. Więc punkty widzenia są różne :p

Nie lubie jak moj po jakims czasie oznajmia ,,zaluje, jednak moglismy...."
Juz bym wolala nie wiedziec, bo czasem to mi sprawia dodatkowa przykrosc, ze najpierw sie na cos nie zgadza, a pozniej zaluje, ze sie nie zgodzil, wtedy mam poczucie podwojnej straty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India dlatego trzeba mocno przycisnąć jak na czymś bardzo zależy, albo odpuścić jak ma trochę racji :)
Ja dziś dzwonię i się pytam czy dużo ma a on że jeszcze trochę ma ale musi kończyć bo dojechał. I dojechał ale nie na zgłoszenie tylko do domu z pluszowym fotelem myszki dla Wiktorii. Tak się ucieszyłam jak by dla mnie był :) Wiem że jeszcze trochę jak go będzie używała ale do zdjęć będzie super

reklama
Do góry