reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Super Dora że się wszystko udało [emoji16][emoji16]

Nadziejka jaki duży już Twój synuś [emoji16] śliczny tort. A ten balon 1 to z helem?? Bo ja chcę takie dla Amelki na roczek ale chyba bez helu bo on drogi jak do uzupełnienia balonów.

Ja dziś zamówiłam już sale na roczek bo tam gdzie chcemy na sobotę 11.11 nie było miejsca i wzięłam na 10.11 piątek.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Viola ja tez zamówiłam juz restauracje w sierpniu zeby nikt mi nie ukradł :-)
Na grudzień :-)

reklama
Viola ja tez zamówiłam juz restauracje w sierpniu zeby nikt mi nie ukradł :-)
Na grudzień :-)
Ogólnie masakra. Ja to myślałam że pójdę w październiku i zapisze termin. A że akurat byłam teraz tam z koleżankami to od razu zapytałam a oni już dwie soboty które chciałam to zajęte. Więc został piatek.

Ale też mam nadzieję że już kolejne urodziny będą na swoim. Może nie dwa latka bo chyba nie damy rady ale że 3latka już tak [emoji16]

dziewczyny jak to jest z mierzeniem temperatury u dziecka? Mam termometr na podczerwien ale mu nie ufam do końca bo pokazuje czasem rożne temperatury . zmierzyłam frankowi pod pacha i wyszło 37 Czy jamam dodac 0,5 czy tam 0,7 stopnia?

Ja wynik spod pachy zawsze uwazam za poprawny, ale to dlatego, ze cale zycie temp pod pacha mierzylam
Dzieciakom mierze pod pacha jak podczerwien pokazuje ok 38 stopni

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

tak Violu z helem zaplacil Pawel za niego bodajze 25 zl bo czekal pol godziny az sklep otworzq jakby mu wczesniej balona dac nie mogla i mu upuscila 5 zl hehe ;p ale z helem jest super wisi pod sufitem od soboty ;p

my mamy 11 ząbkow ale jak mu ida to automatycznie rzadka kupa i maruda okropna .

ja to cala jestem w rozstepach ale brzuch jest najgorszy do tego schudlam i jak brzuch mi spadl to wisi mi taka skora okropna ze szok . ogolnie to nie podobam sie sobie niby schudlam a gebe szyje rece mam jak prosiak grube no jakas taka sie nie proporcjonalna zrobilam i nie moge sie patrzec na siebie ale no jestem jaka jestem i co zrobie;p ostatnio tez zaczelam robic polprzysiady ale Paaanie po 60 na drugi dzien myslalam ze z lozka nie wstane i sie polamie aaa weee to nie dla mnie [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ja tez mam na podczerwien bezdotykowy termometr i najpierw mierze sobie zawsze 3 razy pod rzad jak go wlacze i dopiero Filipowi i zawsze dobrze pokazuje nic nie dodaje .

pokaże Wam mojego przedszkolaka hehe ;)
1505160609-aaaaaa.jpeg
1505160617-aaaaaa.jpeg

reklama
Ogólnie masakra. Ja to myślałam że pójdę w październiku i zapisze termin. A że akurat byłam teraz tam z koleżankami to od razu zapytałam a oni już dwie soboty które chciałam to zajęte. Więc został piatek.

Ale też mam nadzieję że już kolejne urodziny będą na swoim. Może nie dwa latka bo chyba nie damy rady ale że 3latka już tak [emoji16]

Viola zawsze lepiej z wyprzedzeniem bo to roznie bywa:-)
Ja mam fajne mieszkanie ale nie duze bedzie z 15 osób i za tłoczno by bylo i glosno pewnie i nie wiem czy by sie pomieścili w salonie przy stole .
A tak to pojde na gotowe o nic sie nie martwiac :-)

Do góry