reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

W pupie się odejmuje 5 kresek. Ja od urodzenia mierze tak. Nie mam zaufania do tych na podczerwień.

Nadziejka super dzielny przedszkolak !:*

Dora
Weź małego na kontrole, zajrzy w gardło czy cos się nie dzieje.

U nas tez zapalenie oskrzeli z dnia na dzień, tylko moja doktorka zapobiegliwa i dala nas na dziecięcy. Katar i kaszelku trochę było. Leczyliśmy się ok 3 tyg tylko inhalacje z soli.

Ja strasznie schudłam po urodzeniu. Pupa najbardziej, brzuch, skórka mała wisi i rozstepy zostały: ( wesele mamy za 2 tyg i oczywiście kiecka na mnie wisi

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Idziecie jednak na wesele?? To super [emoji16]
Ja też mam na podczerwień taki pistolet i tak jak India jak ewidentnie widzę że któreś ma gorączkę i nim zmierzę i pokaże ok 38 to wtedy elektroniczny najzwyklejszy pod pachę i nic już nie dodaje. Jemu ufam, ten na podczerwień mniej bo niestety w zależności od tego w którym miejscu czoła i za którym razem pokazuje różne temperatury. A też tani nie był.

Dora oby alergia! Ale moja mała jak miała to zapalenie oskrzeli jak miała 3 miesiące to oprócz kaszlniecia i kataru nie było jej nic, nawet apetyt miała. Jak małemu nie przejdzie to może dla swojego spokoju pokaż go lekarzowi??

Moja pediatra zawsze mówiła że z dzieckiem do roku czasu nie ma co zwlekać z wizytą u lekarza, bo u takich dzieci wszystko rozwija się bardzo szybko...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idziemy:) szpile zakupione
1505219353-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Byliśmy w poradni jest ok Osluchowo ok i gardło ok
Kupki nie wiadomo dlaczego takie No że dz w mordę To zakezy co zjem a ja nie zmieniłam diety w ostatnim czasie więc to bez sensu

I u nas pada... jesien idzie w tym roku szybciej

Dobrze Dora, ze zdrowy synek. U nas w zlobku juz czas chorob, coraz mniej dzieci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dora najważniejsze że sprawdzone :-)

India no powiem Ci że byłam w szoku jaka ilość antybiotyków dla dzieci dziś się sprzedała. Widać że sezon chorob się zaczął niestety:-\

reklama
Do góry