viola150
Fanka BB :)
Idziecie jednak na wesele?? To super [emoji16]W pupie się odejmuje 5 kresek. Ja od urodzenia mierze tak. Nie mam zaufania do tych na podczerwień.
Nadziejka super dzielny przedszkolak !:*
Dora
Weź małego na kontrole, zajrzy w gardło czy cos się nie dzieje.
U nas tez zapalenie oskrzeli z dnia na dzień, tylko moja doktorka zapobiegliwa i dala nas na dziecięcy. Katar i kaszelku trochę było. Leczyliśmy się ok 3 tyg tylko inhalacje z soli.
Ja strasznie schudłam po urodzeniu. Pupa najbardziej, brzuch, skórka mała wisi i rozstepy zostały: ( wesele mamy za 2 tyg i oczywiście kiecka na mnie wisi
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam na podczerwień taki pistolet i tak jak India jak ewidentnie widzę że któreś ma gorączkę i nim zmierzę i pokaże ok 38 to wtedy elektroniczny najzwyklejszy pod pachę i nic już nie dodaje. Jemu ufam, ten na podczerwień mniej bo niestety w zależności od tego w którym miejscu czoła i za którym razem pokazuje różne temperatury. A też tani nie był.
Dora oby alergia! Ale moja mała jak miała to zapalenie oskrzeli jak miała 3 miesiące to oprócz kaszlniecia i kataru nie było jej nic, nawet apetyt miała. Jak małemu nie przejdzie to może dla swojego spokoju pokaż go lekarzowi??
Moja pediatra zawsze mówiła że z dzieckiem do roku czasu nie ma co zwlekać z wizytą u lekarza, bo u takich dzieci wszystko rozwija się bardzo szybko...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom