reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

W pupie się odejmuje 5 kresek. Ja od urodzenia mierze tak. Nie mam zaufania do tych na podczerwień.

Nadziejka super dzielny przedszkolak !:*

Dora
Weź małego na kontrole, zajrzy w gardło czy cos się nie dzieje.

U nas tez zapalenie oskrzeli z dnia na dzień, tylko moja doktorka zapobiegliwa i dala nas na dziecięcy. Katar i kaszelku trochę było. Leczyliśmy się ok 3 tyg tylko inhalacje z soli.

Ja strasznie schudłam po urodzeniu. Pupa najbardziej, brzuch, skórka mała wisi i rozstepy zostały: ( wesele mamy za 2 tyg i oczywiście kiecka na mnie wisi

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Idziecie jednak na wesele?? To super [emoji16]
Ja też mam na podczerwień taki pistolet i tak jak India jak ewidentnie widzę że któreś ma gorączkę i nim zmierzę i pokaże ok 38 to wtedy elektroniczny najzwyklejszy pod pachę i nic już nie dodaje. Jemu ufam, ten na podczerwień mniej bo niestety w zależności od tego w którym miejscu czoła i za którym razem pokazuje różne temperatury. A też tani nie był.

Dora oby alergia! Ale moja mała jak miała to zapalenie oskrzeli jak miała 3 miesiące to oprócz kaszlniecia i kataru nie było jej nic, nawet apetyt miała. Jak małemu nie przejdzie to może dla swojego spokoju pokaż go lekarzowi??

Moja pediatra zawsze mówiła że z dzieckiem do roku czasu nie ma co zwlekać z wizytą u lekarza, bo u takich dzieci wszystko rozwija się bardzo szybko...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idziemy:) szpile zakupione
1505219353-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Byliśmy w poradni jest ok Osluchowo ok i gardło ok
Kupki nie wiadomo dlaczego takie No że dz w mordę To zakezy co zjem a ja nie zmieniłam diety w ostatnim czasie więc to bez sensu

I u nas pada... jesien idzie w tym roku szybciej

Dobrze Dora, ze zdrowy synek. U nas w zlobku juz czas chorob, coraz mniej dzieci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dora najważniejsze że sprawdzone :-)

India no powiem Ci że byłam w szoku jaka ilość antybiotyków dla dzieci dziś się sprzedała. Widać że sezon chorob się zaczął niestety:-\

reklama
Do góry