reklama
dora032
Fanka BB :)
Ja pamiętam zd,j na którym twój tyłek było widać To chyba w ciąży było, nie pamiętam... To zajeb... był Ja bym taki chciała...Dora, ja biegam, a pupa dalej nie taka jak trzeba. Trochę tłuszczyku by się przydało....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dora032
Niestety nie mam zdjęć :/ Na snapa trochę wczoraj wysyłałam z sali i dziś zdj prezentów bo śliczne kartki dostał Franek i kwiatki i takiego słodkiego smoczka srebrnego z wygrawerowana wagą i wzrostem i z zegarkiem z zaznaczona godzina Aż mi się łezka w oku zakręciła.
Widzialam u mnie w jubilerskim zlote smoczki za 3 tysiace xD.Niestety nie mam zdjęć :/ Na snapa trochę wczoraj wysyłałam z sali i dziś zdj prezentów bo śliczne kartki dostał Franek i kwiatki i takiego słodkiego smoczka srebrnego z wygrawerowana wagą i wzrostem i z zegarkiem z zaznaczona godzina Aż mi się łezka w oku zakręciła.
Maly u mnie dostał glownie kase duzo uzbieral
Krzeselko do karmienia ubranko tez mu kupili rodzice ja wybralam . naszyjnik zloty otwarta ksiege z jego zdjęciem i życzeniami to az sie poplakalam jak czytalam zyczenia hehe
I duzo ślicznych pamiatek właśnie podobne co Dora piszesz jedna wisi na scianie jego zdjęcie data waga godzina zyczenia
Cos tam jeszcze i smoczek i mini łóżeczko :-)
Ostatnia edycja:
viola150
Super Dora że się wszystko udało [emoji16][emoji16]
Nadziejka jaki duży już Twój synuś [emoji16] śliczny tort. A ten balon 1 to z helem?? Bo ja chcę takie dla Amelki na roczek ale chyba bez helu bo on drogi jak do uzupełnienia balonów.
Ja dziś zamówiłam już sale na roczek bo tam gdzie chcemy na sobotę 11.11 nie było miejsca i wzięłam na 10.11 piątek.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka jaki duży już Twój synuś [emoji16] śliczny tort. A ten balon 1 to z helem?? Bo ja chcę takie dla Amelki na roczek ale chyba bez helu bo on drogi jak do uzupełnienia balonów.
Ja dziś zamówiłam już sale na roczek bo tam gdzie chcemy na sobotę 11.11 nie było miejsca i wzięłam na 10.11 piątek.
reklama
viola150
Co do cycków czy też sflaczalych czy nie się nie wypowiem bo nie kp ale że zostało mi kg po ciąży to i cycki trochę większe niż przed. Za to brzuch mi został niestety i brak motywacji do ćwiczeń. A mógłby być ładny bo bez rozstępów.