Nadziejka96
Fanka BB :)
ja zaczelam rozszerzac diete w 4 miesiacu ale najpierw Filip nie chcial to przestalam przez 2 tygodnie dawac i pozniej zaczal ladnie jesc w zasadzie tak wszystko stopniowo dawalam z warzyw i owocow a jak sie miesko zaczelo dawac to juz szlo i je wszystko teraz procz mleka i kaszki bo mleko odrzucil po 6 miesiacu wiec zastapilam je kaszkami na mleku roznymi z bobovity czasem i nestle sie trafilo pozniej nie chcial kaszek to od czasu do czasu wypije kakao na mleczku ale takim normalnym z kartonu a nie mm bo tamto jak zasmakuje to malo nie zwymiotuje je jogurty no wszystko czasem ma gorszy dzien to je mniej ale tak to wsuwa jak szalony . troche szkoda ze nie pije tego mleka moze byloby inaczej troche zasypialby jakos lepiej z butelka moze w lozeczku bo teraz jest troche ciezko z jego spaniem no ale to tak po tym szpitalu sie porobilo on mial zapalenie jamy ustnej takie plesniawki ze krew mu z buzi leciala i wtedy nie mogl pic mleczka bo go bolalo i pozniej w domu probowalam dosypywac kaszki dawac sok malinowy do mleka a on nie bo butelke wyrzucal wiec sam sie od mleka odstawil no ale na sile nie bede pchala .
w sobote zrobilismy roczek jakos sie udalo wszystko na czas Filip byl grzeczny bardzo dostal stoliczek edukacyjny pieniazka samochodzik taki do jezdzenia balona od taty hehe [emoji14] kazdy nie mogl sie nadziwic jak juz ladnie chodzi ,scielam mu wloski sama to tez mowia ze juz nie wyglada jak taki dzidzius ze juz powazniejszy. ale powiem Wam ze u mnie w tym mieszkaniu w bloku robic jakies przyjecie to masakra taka ciasnota byla ze szok , na nasteony rok juz zrobimy u siebie w domu w koncu to bedzie inaczej mysle. a tu zdjecia mojego roczniaka[emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
w sobote zrobilismy roczek jakos sie udalo wszystko na czas Filip byl grzeczny bardzo dostal stoliczek edukacyjny pieniazka samochodzik taki do jezdzenia balona od taty hehe [emoji14] kazdy nie mogl sie nadziwic jak juz ladnie chodzi ,scielam mu wloski sama to tez mowia ze juz nie wyglada jak taki dzidzius ze juz powazniejszy. ale powiem Wam ze u mnie w tym mieszkaniu w bloku robic jakies przyjecie to masakra taka ciasnota byla ze szok , na nasteony rok juz zrobimy u siebie w domu w koncu to bedzie inaczej mysle. a tu zdjecia mojego roczniaka[emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom