KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Mamy prawą dolna czwórkę
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiki ja caly czas mam miekkie serio mieciutkieDora super że pogodą dopisała i że wszystko się udało. Sprzedaj nam tu koniecznie jakieś foto
Nadziejka ekstra roczniak!!! Auto superanckie będą się dziewczyny oglądały przystojniak w takim wozie kiedy się przeprowadzacie?
Jakieś głupie cycku mi się trafiły. Ostatnio mleka tyle że prawie cały dzień dawały radę, wieczorem dopiero butelka. A od 2dni znów słabo takie sflaczałe jakieś
To ile Madzia ma zabkow ?Mamy prawą dolna czwórkę
Kulcia dobrze gada!Piersi na pocz ataku są twarde a sflaczale się robią jak już się laktacja unormowala więc to normalne i zdrowe
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dokladnie :-)No wytłumacze doglebniej. Już wiedzą ile mleka produkować dla dziecka bo wiedzą ile pije, nie ma nadprodukcji więc są normalnie a nie bombowce
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app