reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mówią zeby nie wprowsdzsc
Dora super że pogodą dopisała i że wszystko się udało. Sprzedaj nam tu koniecznie jakieś foto :)

Nadziejka ekstra roczniak!!! Auto superanckie :) będą się dziewczyny oglądały :p przystojniak w takim wozie :) kiedy się przeprowadzacie?

Jakieś głupie cycku mi się trafiły. Ostatnio mleka tyle że prawie cały dzień dawały radę, wieczorem dopiero butelka. A od 2dni znów słabo takie sflaczałe jakieś :(
Wiki ja caly czas mam miekkie serio mieciutkie :p
Twarde i duze mialam na początku jak nawal albo jak maly dluuugo nie jadl np z jednej.

Dokładnie :) Ja też nadziwić się nie mogłam że cycki miękkie a mleko leci :) Teraz to nawet wkładek nie potrzebuje a cyc to najlepszy przyjaciel i mleka zawsze ma pod dostatkiem dla mojego małego głodomora ;)
Dora pokaz jakąś fotkę z wczoraj ;)
Nadziejka super że wszystko się udało ! :) Super Fifi wygląda ;)

Tylko że tu nie leci :( może powinnam brać prysznic częściej to by ciągle leciało. Biorę rano i wieczorem. I wtedy aż kapie, w nocy jak raz tylko je to też wszystko mokre ale jak cały dzień wisi to cycki strajkujących. Żeby chociaż pół roku wytrzymały. Albo w nocy ściągać?

reklama
Do góry