reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to wieczorem padam... właśnie Franek zasnął, zjadłam kolację i szukam motywacji żeby iść się umyć ;) Miałam właśnie wieczorem troche posprzątać ale nie man siły Jutro mogę siw nie wy robić bo musze tort odebrac a to 30 km ode mnie więc zejdzie i potem będę sama z Frankien i jakoś muszę posprzątać Zawszesprzatam tak generalnie w niedzielę jak jest mój mąż i małego pilnuje a na codco dzień to ogarniam w biegu tam gdzie brudno.

reklama
Ja to wieczorem padam... właśnie Franek zasnął, zjadłam kolację i szukam motywacji żeby iść się umyć ;) Miałam właśnie wieczorem troche posprzątać ale nie man siły Jutro mogę siw nie wy robić bo musze tort odebrac a to 30 km ode mnie więc zejdzie i potem będę sama z Frankien i jakoś muszę posprzątać Zawszesprzatam tak generalnie w niedzielę jak jest mój mąż i małego pilnuje a na codco dzień to ogarniam w biegu tam gdzie brudno.
Dorcia ja lubię porzadek i zawsze sobie sprzątam zeby wstac do czystego ale nieraz mialam takie dni ze mi sie nie chcialo i zostawialam na drugi dzien.
Świat sie nie zawali przeciez:-)

Ja mam codziennie ugotowane i posprzatane ale jak mówiłam robię z małym bo wolę na raty ale odpocząć hehe

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie że sprzątaniem różnie. Podłogi odkurzam i myję jak Amelka nie śpi, kurze różnie bo to chwila moment- mam mały pokój i mało mebli ;-) łazienkę ostatnimi czasy sprzątam jak Amelka śpi bo odkąd wstaje to nie da mi w spokoju jej umyć. Wszystko ściąga i wszędzie dopełźnie [emoji23]

Najgorsza kuchnia bo nie lubię jej sprzątać więc robię to możliwie najrzadziej...
Prasuje wieczorami jak dzieciaki śpią.

I zazwyczaj mam tak że jak Amelka ma drzemkę to się za coś biorę żeby nie siedzieć... Jakoś tak mam wyrzuty sumienia że ona śpi a ja w tym czasie siedzę :-\

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola haha mam to samo z lazienka u nas kuchnia lazienka i nasz pokój najlepszy :D
W lazience bierze sobie kosmetyki i sie bawi albo wrzuca wszystkie do wanny:D
A jak Piotrek sie idzie kapac to juz wie i leci za nim i stoi kolo wanny i sie patrzy jak sie kapie a jak lazienka zamknięta to staje kolo drzwi i sie dobija zeby go wpuscic albo kladzie sie na podlodze i zaglada w takie dziurki na dole i gada i sie śmieje w glos do mojego bo tez patrzy na niego z tych dziurek haha

Viola haha mam to samo z lazienka u nas kuchnia lazienka i nasz pokój najlepszy :D
W lazience bierze sobie kosmetyki i sie bawi albo wrzuca wszystkie do wanny:D
A jak Piotrek sie idzie kapac to juz wie i leci za nim i stoi kolo wanny i sie patrzy jak sie kapie a jak lazienka zamknięta to staje kolo drzwi i sie dobija albo kladzie sie na podlodze i zaglada w takie dziurki na dole i gada i sie śmieje w glos do mojego bo tez patrzy na niego z tych dziurek haha
Amelce już nie wystarczają moje kosmetyki jak jej daje ;-) teraz trochę fascynuje ja pralka jak się kręci, ale to i tak chwilkę

reklama
Amelce już nie wystarczają moje kosmetyki jak jej daje ;-) teraz trochę fascynuje ja pralka jak się kręci, ale to i tak chwilkę

Noo znam to Śmieszne te dzieci U nas nawet muszle otworzy i domestos chce ściągać tylko w kuchni lubi rzadzic i u nas tez zabawki poszly w kat czasem sie chwile pobawi hehe
Szafki i te sprawy :p
Musze cos na nie pozakladac :p
Na balkon czasem ucieknie

Do góry