reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My dzisiaj do żłobka na 11, ciekawa jestem jak będzie, bo to pora spania Adki.
Ogólnie dobrze jej idzie, co prawda zostaje sama na 1,5 godziny, ale w miarę ok jest.
Od poniedziałku już na 4 godziny.

Radek dziś w szkole od 8-16.30 :-(
Na szczescie jest jego ulubiony kolega na swietlicy, wiec nie bylo problemu. Jestem ciekawa jakie bedzie mial wrazenia z dzisiejszego dnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia2310 poki co tylko spać mi sie ciągle chce ;p ale w ciąży z Jasiem tez tak miałam, poza tym nic, w ogóle nie czuje sie jak w ciazy ;) w poniedziałek idę do gina, moze jak zobaczę fasolkę to jakos to do mnie dotrze, bo poki co to jest takie hmm nienamacalne ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

My dzisiaj do żłobka na 11, ciekawa jestem jak będzie, bo to pora spania Adki.
Ogólnie dobrze jej idzie, co prawda zostaje sama na 1,5 godziny, ale w miarę ok jest.
Od poniedziałku już na 4 godziny.

Radek dziś w szkole od 8-16.30 :-(
Na szczescie jest jego ulubiony kolega na swietlicy, wiec nie bylo problemu. Jestem ciekawa jakie bedzie mial wrazenia z dzisiejszego dnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I jak Ada, dała rade?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola kochana podpowiedzi mi, sprey do nosa na katar ,który można używać dłużej. Lekarz dał mi nazwę, ale chyba źle zapisałam coś w stylu lektoalec ...

Z mojej delikatniej kobietki kawał babki się robi. 4kg. Niby w domu jak była ważona kilka dni temu też nam tyle wyszło ale trzeba brać poprawkę. Dużo przyrosła, lekarka mówi że superancko. I dostałyśmy receptę na witaminę d w kroplach :)
I sukcesik godzina 14 a my bez butli. Wyjątkowo długo spała od 23.30 do 6, zmiana pampersa z laski zjadła wręcz na śpiocha i dalej spała do 9.40, teraz wróciliśmy ze spaceru 1.5 h też spała. Ciekawe co w nocy będzie robić.

Wiki i widzisz jak super:-)
Moj maly tez jal byl w wieku Twojej Wiktorki to potrafil spac mi po 5 godzin w dzien az nieraz go chcialam budzic z nudów teraz drzemki sa ale krotkie w dzien ;-)
Chodzil spać późno ale a potem sie sam przedstawił i teraz chodzi kolo 20 :-)

reklama
Ja się nigdy nie nudziłam, jak Magda była mała. Gotowałam ,sprzątałam, pranie, prasowanie...

Dora o 2 gadaliście? Ja bym badała o tej ale chyba Przez sen[emoji23]

Do góry