reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia prania nie robie codziennie sprzatam zawsze wieczorem to co trzeba jak maly spi wiec mam z glowy i potem na biezaco :)
Prasuje jak naprawde musze bo nie lubie :) wiec jak tak spal jak byl maly to sobie cos zawsze czytalam hehe
bo teraz szougn lata po calym domu zabawki go nie interesuja za bardzo chyba ze na chwile:-)

Ostatnia edycja:
Ja jak dziecko śpi to leżę i odpoczywam. W życiu nie robię w domu nic jak mam wolną chwilę xD wolę z dzieckiem na plecach w razie czego niż na drzemie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak dziecko śpi to leżę i odpoczywam. W życiu nie robię w domu nic jak mam wolną chwilę xD wolę z dzieckiem na plecach w razie czego niż na drzemie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie Kasia powinnas odpoczac:)
A w dzien sprzątam ale to po malym bo pozwalam rozwalac bo sie bawi ale to wystarczy pozbierac z podlogi i dac na miejsce:)

Hej, dzisiaj tez dobrze :-) juz trzeci dzien pod rzad jako ostatnia wyszla ( panie oddaja w kolejnosci - najpierw te, ktorym najciezej idzie).

Ja jak mala spala to odpoczywalam, ale teraz jak jezdze do zlobka i szkoly to chwili nawet wolnej nie mam, nawet jedzenia sobie kiedy nie mam przygotowac. Bez kitu, nigdy nie bylam az tak zalatana przy dzieciakach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja tez czasami nie robilam, bo np. Ada byla marudna i absorbujaca, ale teraz autentycznie chcialabym, ale nie wiem w co rece wlozyc ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak Magda była mała... Teraz razem robimy wszystko, a jak śpi na drzemce to ja też odpoczywam i jem obiad.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry