reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia prania nie robie codziennie sprzatam zawsze wieczorem to co trzeba jak maly spi wiec mam z glowy i potem na biezaco :)
Prasuje jak naprawde musze bo nie lubie :) wiec jak tak spal jak byl maly to sobie cos zawsze czytalam hehe
bo teraz szougn lata po calym domu zabawki go nie interesuja za bardzo chyba ze na chwile:-)

Ostatnia edycja:
Ja jak dziecko śpi to leżę i odpoczywam. W życiu nie robię w domu nic jak mam wolną chwilę xD wolę z dzieckiem na plecach w razie czego niż na drzemie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak dziecko śpi to leżę i odpoczywam. W życiu nie robię w domu nic jak mam wolną chwilę xD wolę z dzieckiem na plecach w razie czego niż na drzemie.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie Kasia powinnas odpoczac:)
A w dzien sprzątam ale to po malym bo pozwalam rozwalac bo sie bawi ale to wystarczy pozbierac z podlogi i dac na miejsce:)

Hej, dzisiaj tez dobrze :-) juz trzeci dzien pod rzad jako ostatnia wyszla ( panie oddaja w kolejnosci - najpierw te, ktorym najciezej idzie).

Ja jak mala spala to odpoczywalam, ale teraz jak jezdze do zlobka i szkoly to chwili nawet wolnej nie mam, nawet jedzenia sobie kiedy nie mam przygotowac. Bez kitu, nigdy nie bylam az tak zalatana przy dzieciakach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja tez czasami nie robilam, bo np. Ada byla marudna i absorbujaca, ale teraz autentycznie chcialabym, ale nie wiem w co rece wlozyc ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak Magda była mała... Teraz razem robimy wszystko, a jak śpi na drzemce to ja też odpoczywam i jem obiad.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry